reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy mama, bawimy...

u nas hitem jest zabawa w gdzie jest bobas:)taaa....smiechu przy tym co nie miara
a ostatnio kosi kosi łapki i bicie brawo jest the best. Oczywiscie nie robi tego sam ale jak tylko zaczne spiewaqc kosi kosi łapci ....to Antoś otwiera rączki i podaje zeby mu złozyc i kosiować :/( cokolwiek to znaczy hę)
a no i jak chce żeby go wyciągnac z łózeczka czy lezaczka to wyciąga raczki.A w niedziele po raz pierwszy pokazał że nie wszyscy ludzie są super i nie do wszyskich się śmieje. Znajomi do nas wpadli i jak Krzysiek wziął Antosia na ręce to zaczął strasznie płakać co do tej pory mu się nie zdarzyło

reklama
Tak, a kuku jest the best.
U nas jest zaawansowana wersja - Polka sama na glowe naciaga kocyk, i po chwili z wielkim zamachem odsuwa - ja wolam A KUKU a ona piszczy z zachwytu i znow naciaga koc na buzie hehe

Tak, a kuku jest the best.
U nas jest zaawansowana wersja - Polka sama na glowe naciaga kocyk, i po chwili z wielkim zamachem odsuwa - ja wolam A KUKU a ona piszczy z zachwytu i znow naciaga koc na buzie hehe

u nas jest podobnie :-D

plus u nas Qbek uwielbia jak się mówi do niego szybko PACH PACH śmieje się wtedy jak głupi

Ok, kolejny etap zaliczony. Polka przewraca sie z brzucha na plecy.
Siedze na kompie, mecze sie bo cos sie spieprzylo, a Polka steka na brzuchu. Mowie do niej - juz Slonko, sekunda i mama Cie odwroci. Po chwili wstaje, a ta juz na plecach lezy:-D

Ok, kolejny etap zaliczony. Polka przewraca sie z brzucha na plecy.
Siedze na kompie, mecze sie bo cos sie spieprzylo, a Polka steka na brzuchu. Mowie do niej - juz Slonko, sekunda i mama Cie odwroci. Po chwili wstaje, a ta juz na plecach lezy:-D

No to gratulacje! U nas jak do tej pory to się raz zdarzyło...i się nei powtórzyło jeszcze...wciąż czekam :)

Katik - gratki dla Polci!!

Moja Lenka też zabawę w a kuku uwielbia:-)
I lubi jak babcia przed nią skacze i mówi kicu kicu kicu kicu - Lena się śmieje w głos przy tym:D
No i ganiać się lubi, ja uciekam a ona z tatusiem mnie gonią i jak złapią to buziak i mała uhahana w głos:-)

Zauważyłam też, że wyciąga już rączki jak np. jest u M. a chce do mnie to się przechyla i rękę w moją stronę daje:-)

reklama
Do góry