reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy mama, bawimy...

tak, lusterko to jest to co lubimy najbardziej:-)
a co jest najlepszym gryzakiem? palce mamy oczywiscie! :-D
a najbardziej nielubiana zabawka mego dziecka to pilka (wielkosci mniej wiecej mojej piesci), bo nie da sie jej ani dobrze zlapac, ani, co gorsze, zjesc:p

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka - gratulacja dla Mareczka i dumnej Mamy oczywiście;-)

Lenka też dzisiaj siadać zaczęła, giba się jeszcze i leci albo na bok albo do przodu, ale jak ją odkładamy do wózka to się dźwiga i kłaść nie chce tylko siedzieć:-) No i 5 sekund już usiedzi sama a później ją trzeba asekurować i kłaść. Oczywiście odkładanie = płacz, bo ona chce siedzieć a nie leżeć:-) Mimo to nie pozwalamy jej za długo i za często.

Agnieszka gratulacje dla Mreczka !!

Moj dziec jak wezme na rece,to klepie mnie w ramie,niewiem dlaczego i czy on w ten sposob sie bawi,i sprawdza swoja nowa umiejetnosc,ale chyba podoba mu sie to ze moze COS raczkami robic :)

agnieszka gratulacje dla mareczka! jednak chlopcy sa szybsi we wszystkim i to widac, a mareczek to juz szczegolny akrobata! widzialam wczoraj na zdjeciach jak ladnie siedzi w wannie, super!:-)
elvie tez gratuluje ze lenka miesiac mlodsza od mareczka i tez juz sama siada! to w takim razie ona pierwsza dziewczynka u nas na forum i jaki fenomen juz w 5 i pol miesiaca!! no niezle;-)
nasza alijka jeszcze sama nie siada, ale jak ja podniose to musze przytrzymac zeby posiedziala chwile bo od razu sie przechyla do przodu i fika na brzuch, potem fik na kolanka i sie buja i odsuwa raz do przodu raz do tylu, juz coraz lepiej jej to idzie, jednym kolankiem juz posuwa troche do przodu, tylko nie kapuje jeszcze ze rece sie tez przesuwa do przodu.. ale mysle ze juz niedlugo bedzie raczkowala...

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje dla MAreczka!!!!!! Wow, jestem pod wrazeniem tego siedzenia i tych wygibasow. No strong men nam rosnie :-)

Justa - a ja mysle ze miedzy siedzeniem a siedzeniem jest roznica. Moja Polka podciagnieta do siedzenia - siedzi pieknie, nie buja sie tylko wyprostowana ladnie siedzi. Ale mowy nie ma o tym by SAMA w jakis sposob siadla.

Do góry