reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy mama, bawimy...

Katik- u Polki sminka a u Antka pilot i telefon jest najbardziej cool
Moje dziecko wczoaj odkryło ze umie cmokać....w sensie tak smiesznie mlaska głosno i wystawia jezorek i robi to dziś już prawie cały dzien. Siedze i się śmieje bo to tak słodziutko wygląda

reklama
Gosieńka- z Helenki to niezły zbój rośnie ;)))
Katik- teraz już zacznij jej kosmetyczkę uzupełniać... z torbami pójdziecie :D

Bartek lubi nóżki, rączki, zabawki, matę... no wszystko lubi, ale najfajniejszy jest Brat! Można na niego patrzeć godzinami i się nie znudzić... co racja, to racja, Kuba jest absorbujący :-D:-D:-D I do tego gada non stop, co Bartkowi pasuje!

Bartek lubi nóżki, rączki, zabawki, matę... no wszystko lubi, ale najfajniejszy jest Brat! Można na niego patrzeć godzinami i się nie znudzić... co racja, to racja, Kuba jest absorbujący :-D:-D:-D I do tego gada non stop, co Bartkowi pasuje!
Po takiej reklamie chyba Lence brata dorobię:D

U nas dzisiaj na fali było drapanie tapicerki sofy. Oderwać jej nie mogłam, bo od razu płacz, a jak drapie to się śmieje w głos, więc zabezpieczyliśmy ją poduchami i leżała i drapała.. Dobrze, że dziury nie zrobiła:-D

A w wózku pluszowym smokiem z biedrony tłukła miśki, które ma powieszone na gumce - taka klasyczna wózkowa zabawka, super się sprawdza.
M. jak to zobaczył to się przeraził, że nam mała terrorystka rośnie:-D

seb generalnie lubi wszystko co ktos ma w rakach. przebojem sa (podobnie jak u Antka) pilot i komorka. Furore robi rowniez kamerka internetowa, bo nie mamy wbudowanej w kompie, tylko taka dostaiwana, na usb. Niezwykle zajmujavy jest tez aparat fotograficzny. slowem wszystko co "moznaby" zjesc.

moj dziec dzis odkryl, ze jak lezac na brzuszku podniesie sie na dloniach i kolanach (tak jak do raczkowania) i przeniesie ciezar ciala na lewa reke, to prawa moze dosienac do krawedzi lozeczka i sie podciagac na niej:szok::szok::szok: w szoku bylam jak to zobaczylam. a zaczelo sie od tego, ze pociagnal z ochraniacz i odslonil sobie nieco wiecej swiata jak w lozeczku lezal. potem probowal chyba to powtorzyc ale reka wyladowala na loczeczku a nie ochraniaczu. I cale popoludnie uparcie cwiczyc podciaganie sie. ciekawe kiedy skuma, ze 2ga reka tez tak mozna, bo narazie lewa sluzy do opierania, a prawa do lapania. Jutro musze mu materac obnizyc, bo boje sie ze w koncu wypadnie z tego wyrka...

kamisia u nas tez hitem jest pilot a jak widzi tel to az piszczy. Od kąd wyprowadziłam się od rodziców to MAła nauczyła się rozmawiać z dziadkami przez tel. Przytsawiam jej do ucha a ona sucha z taką powagą i próbuje odpowiadać- jak to śmiesznie ywgląda hehe. i też od poniedziałku nauczyła sie mlaskać :)
aga no to faktycznie z sebka spryciulek :)

moja niunia tez bardzo zainteresowana jest telefonem a szczegolnie jak rozmawiam z moja mama i daje na glosny to niunia chce mi ten telefon zabrac i zjesc a jak babcia cos powie w tym momencie to patrzy sie zdziwiona, no i chyba uwielbia przez skypa z babcia i dziadkiem gadac i sie na nich patrzyc, smieje sie na glos, wariuje, wzroku nie oderwie od kompa...

u nas furore robią koty... Q jak tylko widzi któregoś to wpada w taki zachwyt, że uszy puchną od pisku i śmiechu... jest to przekomiczne... bo wystarczy wziąć kota na ręce pokazać małemu a on już ma świetny humor :-D dzisiaj w końcu odkrył że w łóżeczku też można się turlać... mały agent...

reklama
u nas furore robią koty... Q jak tylko widzi któregoś to wpada w taki zachwyt, że uszy puchną od pisku i śmiechu... jest to przekomiczne... bo wystarczy wziąć kota na ręce pokazać małemu a on już ma świetny humor :-D dzisiaj w końcu odkrył że w łóżeczku też można się turlać... mały agent...

taaaaaaaaak!!! Julki ulubiona zabawką tez jest nasz kocur1 Jk go widzi to piszczy i chce odleciec jak lezy na brzuszku- probuje sięgnąć do niego ja sie da a ten złośliwiec wycził że ona nie umie sie przesuwac i siada przy brzegu maty tak żeby ona mogła go prawie dotknąć ale brakowało cm- dosłownie tak jakby robil jej na złośc- koty sa niemozliwe :D)))))

Poza tym na topie jest skrobanie wszystkiego co popadnie ;) pilota nie widzial jeszcze za to komórkę bardzo by chciała...ale sa rzeczy w domu którymi moje dziecko bawić sie nie będzie i to jest np moj telefon laptop itp (przynajmniej teraz tak chce zeby bylo ;P)

Do góry