reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy mama, bawimy...

Lenka tez zabawę w całowanie uwielbia:-)
Zaczęła też walić miśkami o szczebelki w łóżeczku raz w prawą raz w lewą stronę. Odkąd w trakcie wymachiwania uderzyła się raz grzechotką w czoło to teraz przy machaniu czymkolwiek oczy zamyka, bo chyba myśli, że jak ma zamknięte to siebie przy okazji nie uderzy:D
hi hi, niezle kombinuje, niezle. Ja pamietam ze jak bylam mala, to myslalam, ze jak zamkne oczy to mnie nie widac, bo skoro ja nie widze nikogo,to na pewno nikt tez mnie nie widzi:p

reklama
Helenka wczoraj pierwszy raz przekręciłą się z plecków na brzuszek:) Mówiłam że podobna do braciszka:) nie spieszyło jej się bardzo.

Ulubioną zabawą małej jest zapalanie i gaszenie światła.Wystarczy tylko podejść do włącznika a już wyciąga łapki.

No to gratulacje dla Helenki!! Moja lubi jak jej włączamy i wyłączamy światło od okapu:-)

No i jeden zegarek M. sobie tak upodobała, że jak tylko może to go liże i gryzie i nic jej wówczas od zegarka nie może odciągnąć. Dobrze, że M. rzadko go nosi, bo pewnie by go już zjadła:D

no tak. wczoraj mala uzarla mnie w nos, a przed chwila strzelila mi malinke na policzku...

swoja droga moznaby takim dzieciem slady po niewiernosci tlumaczyc hi hi hi

Zielona padłam ty to potrafisz na wszystko znaleźć sposób:):):)

Helenka też gryzie najbardziej wtedy jak jest głodna to tak potrafi się dossać do brody że też slady po ząbkach zostają.Ostatnio ugryzła w palec Emila i nie wygladał na zadowolonego no ale po co jej dawał do gryzienia:)

reklama
Polka miala dzis focha. Pokazuje jej zabawki jedna, druga, piata i dziesiata , i wszystkie sa niegodne zainteresowania. Przerobilam cale pudlo z zabawkami, i nic. Wreszcie zrezygnowana rozgladam sie po salonie czym moglabym ja kupic... nic nie pasuje, wszystko w jakis sposob nie nadajace sie dla dziecka - tym zrobi sobie krzywde, to moze polknac.
Wreszcie wzrok moj pada na moja szminke ochronna do ust. Pokazuje Polce - a ona momentalnie banan na buzi i wyciaga lapki.

Ehhh...Woman!:-D

Do góry