hi hi, niezle kombinuje, niezle. Ja pamietam ze jak bylam mala, to myslalam, ze jak zamkne oczy to mnie nie widac, bo skoro ja nie widze nikogo,to na pewno nikt tez mnie nie widziLenka tez zabawę w całowanie uwielbia:-)
Zaczęła też walić miśkami o szczebelki w łóżeczku raz w prawą raz w lewą stronę. Odkąd w trakcie wymachiwania uderzyła się raz grzechotką w czoło to teraz przy machaniu czymkolwiek oczy zamyka, bo chyba myśli, że jak ma zamknięte to siebie przy okazji nie uderzy
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
hi hi, niezle kombinuje, niezle. Ja pamietam ze jak bylam mala, to myslalam, ze jak zamkne oczy to mnie nie widac, bo skoro ja nie widze nikogo,to na pewno nikt tez mnie nie widzi
buahahah.....moja koleżanka też tak myslała jak dwa lata temu wypiłyśmy 3 butelki wina i musiała gadać ze swoim mężem
haha, ja troche wczesniej z tego wyroslam.buahahah.....moja koleżanka też tak myslała jak dwa lata temu wypiłyśmy 3 butelki wina i musiała gadać ze swoim mężem
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
no tak. wczoraj mala uzarla mnie w nos, a przed chwila strzelila mi malinke na policzku...
swoja droga moznaby takim dzieciem slady po niewiernosci tlumaczyc hi hi hi
Helenka wczoraj pierwszy raz przekręciłą się z plecków na brzuszek Mówiłam że podobna do braciszka nie spieszyło jej się bardzo.
Ulubioną zabawą małej jest zapalanie i gaszenie światła.Wystarczy tylko podejść do włącznika a już wyciąga łapki.
No to gratulacje dla Helenki!! Moja lubi jak jej włączamy i wyłączamy światło od okapu:-)
No i jeden zegarek M. sobie tak upodobała, że jak tylko może to go liże i gryzie i nic jej wówczas od zegarka nie może odciągnąć. Dobrze, że M. rzadko go nosi, bo pewnie by go już zjadła
Kici ja po tym zdarzeniu poobcinałam wszystkie długie metki od zabawek.
gosienkag gratulacje dla Helenki <brawo>
hmm... no ja mu pieluch tetrowych nie zabiorę bo się na śmierć zapłacze
Zielona no to kostka niezła agentka!
gosienkag76
Fanka BB :)
no tak. wczoraj mala uzarla mnie w nos, a przed chwila strzelila mi malinke na policzku...
Zielona padłam ty to potrafisz na wszystko znaleźć sposób
Helenka też gryzie najbardziej wtedy jak jest głodna to tak potrafi się dossać do brody że też slady po ząbkach zostają.Ostatnio ugryzła w palec Emila i nie wygladał na zadowolonego no ale po co jej dawał do gryzienia
ha ha haHelenka też gryzie najbardziej wtedy jak jest głodna to tak potrafi się dossać do brody że też slady po ząbkach zostają.Ostatnio ugryzła w palec Emila i nie wygladał na zadowolonego no ale po co jej dawał do gryzienia
reklama
Katik
...jestem mamą...
Polka miala dzis focha. Pokazuje jej zabawki jedna, druga, piata i dziesiata , i wszystkie sa niegodne zainteresowania. Przerobilam cale pudlo z zabawkami, i nic. Wreszcie zrezygnowana rozgladam sie po salonie czym moglabym ja kupic... nic nie pasuje, wszystko w jakis sposob nie nadajace sie dla dziecka - tym zrobi sobie krzywde, to moze polknac.
Wreszcie wzrok moj pada na moja szminke ochronna do ust. Pokazuje Polce - a ona momentalnie banan na buzi i wyciaga lapki.
Ehhh...Woman!
Wreszcie wzrok moj pada na moja szminke ochronna do ust. Pokazuje Polce - a ona momentalnie banan na buzi i wyciaga lapki.
Ehhh...Woman!