reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

Gosia ja "opowiadam" Markowi żuka właśnie, Na południe od Rogowa, Pewna żaba była słaba, no i Psie smuteczki, do tego Miałczy kotek miał... i W pokoiku na stoliku :tak:
aaaaaaa no i kołysanki tekst albo mówię albo śpiewam... i mam tydzień albo i więcej z głowy :-p i tez sie cieszy na wierszyki :tak:

reklama
Natalka też jest zachwycona jak jej śpiewam "Ta Dorotka ta malusia" albo "Zuzia lalka nieduża" wszoraj wydrukowałam z oseska różne rymowanki i piosenki, założyłam skoroszyt gdzie zbieram je wszystkie no i sobie śpiewamy i recytujemy Natalia patrzy na moje usta i sama próbuje coś powiedzieć . zauważyłam że mojej niuni nie odpowiada bajka na dobranoc po 2-3 zdaniach zasypia i ma w nosie to co jej czytam :tak:

Natalka też jest zachwycona jak jej śpiewam "Ta Dorotka ta malusia" albo "Zuzia lalka nieduża" wszoraj wydrukowałam z oseska różne rymowanki i piosenki, założyłam skoroszyt gdzie zbieram je wszystkie no i sobie śpiewamy i recytujemy Natalia patrzy na moje usta i sama próbuje coś powiedzieć . zauważyłam że mojej niuni nie odpowiada bajka na dobranoc po 2-3 zdaniach zasypia i ma w nosie to co jej czytam :tak:

A moj maly bardzo lubi jak mu spiewam Jestes szalona:-D

iza disco polo rządzi :-D wczoraj jedna z ciotek śpiewała i tańczyła Natalce macarene a moje dziecko aż się zanosiło ze śmiechu

Znaczy, ze bajki spelniaja swoja funkcje :-)

Zazdroszcze Wam basenu... Tutaj niby jest basen, w ktorym sa zajecia dla baczkow, ale cos mi sie zdaje ze prowadzacy (meksykanskim zwyczajem) nie ma zadnych uprawnien, albo kupil papiery w spozywczaku. Ja sobie moge swietnie plywac, ale chcialabym miec kogos u boku, kto wie co i jak z maluszkami.

mój małż też leci małemu kolendy, aż osłupiałam ostatnio. Ale absolutnie ulubionym szlagierem miska są zdecydowanie Chałupy Wodeckiego. Mały nudysta:p

reklama
hwhehe musze disco polo sprobowac :-)
u nas kroluje "panie janie...." i "moja siostra krolewna.."
K. rozniez spiewa dziecku koledy i najlepsza jest "przybiezeli do betlejem" a bajeczki i wierszyki poki co jej nie ruszaja...

no i hitem jest mata :-) lezy na niej z 10 razy dziennie a za kazdym razem jakby to nowsc byla.. :-D

Do góry