fazerkamm
Fanka BB :)
lajtway wiem wiem kochana ;-) już teraz bym "poprzytulała się" jak pójdę na kontrole do gina to się zapytam go o odpowiednia antykoncepcję dla mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam dzić na wizycie kontrolnej u mojej gin. Wypytalam o wkładkę, dostałam namiary na gościa z firmy farmaceutycznej który podobno w bardzo atrakcyjnej cenie sprzeda mi Mirene. Po weekendzie zadzwonię i będę wiedziała jak to cena. Co do założenia to jako że jestem po cc to muszę mieć znieczulenie przy zakładaniu. Dlatego będę to miała robione w szpitalu na śpiączku. Musze się więc zastanowić kiedy ją zakładać bo praktycznie cały dzień nie będzie mnie w domu no i Wojtuś będzie musiał być na butli a ja tak się staram tego unikać żeby mi się potem nie zbuntował jak mój starszak