reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Joaśka u nas nadal nieszczególnie, choć tak na zmianę raz lepiej, raz gorzej. Teraz przebija się chyba dolna czwóreczka i może to powodować problemy. Dziś było raczej gorzej. Połozyliśmy się z mężem spać (po seansie filmowym) ok 1 i do 6 (kiedy to Julek wbrew moim wszelkim nadziejom powiedział "dzień dobry") wstawałam 5 razy. Średnio raz na godzinę No ale wczoraj pospałam jak nigdy.
Spróbuję dziś razem z małym uskutecznić popołudniową drzemkę, choć niestety kończy się u mnie najczęściej tylko na leżeniu, ale to też jakiś odpoczynek.
Ale bądź co bądź jak pójdzie na studia to odeśpię ;-)
Spróbuję dziś razem z małym uskutecznić popołudniową drzemkę, choć niestety kończy się u mnie najczęściej tylko na leżeniu, ale to też jakiś odpoczynek.
Ale bądź co bądź jak pójdzie na studia to odeśpię ;-)
U nas ze spaniem od piatku koszmar. Maja ma taki okropny katar ze nie moze spac tak jak narzekalam ze mamy 1 -2 pobudki w nocy to teraz mam 4-5 i to dopiero koszmar :-( Mam nadzieje ze jak sie wykuruje to wszystko wroci do normy.
Rybcia_21
Fanka BB :)
woloszki na pewno będzie lepiej jak Majeczka wyzdrowieje ze spaniem
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Wołoszki będzie lepiej niech tylko Maja zdrowa będzie.
A u nas tatuś chory i saune robi w nocy bo mu zimno,ja się gotuję dobrze,że Victor ma oddzielny pokój bo by nie spał w tym gorącu.U nas nocki znów spokojne ale w dzień Victor marudny może następne ząbki albo odwiedziny w Polsce wychodzą
A u nas tatuś chory i saune robi w nocy bo mu zimno,ja się gotuję dobrze,że Victor ma oddzielny pokój bo by nie spał w tym gorącu.U nas nocki znów spokojne ale w dzień Victor marudny może następne ząbki albo odwiedziny w Polsce wychodzą
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici oby to nie wychodziły teraz odwiedziny w Polsce.
może to faktycznie ząbki nowe idą.
może to faktycznie ząbki nowe idą.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor spał dziś do 9 rano i teraz też śpi.No i będzie pewnie dziś tylko ta jedna drzemka.
No Maja nas wczoraj zaskoczyla poszla spac okolo 20 i zaczela stekac dopiero kolo 1 w nocy nawet nie wstala w lozeczku dalismy jej wody i zasnela. Obudzila sie dopiero na jedzonko przed 5. Zobaczymy co bedzie dzisiaj
U nas też od jakichś 2 tygodni nie moge sobie z Natalką poradzic, budzi sie regularnie za 10 czwarta i płacze, pomiałakuje i w ogóle stęka...ja staram sie nie brać jej do łóżka tylko podchodze , daje smoczka buziaka i waracm do siebie, ona na chwile sie uspokaja, a potem znów miałączy i tak po ok godzinie do półtorej daję za wygraną i biore ją do łóżka naszego i co... zasypia i tak do 8,30 :-) I co mam z nią zrobic????
Trzymam kciuki za zdrówko Majeczki, może to od ząbków ten katarek, u nas tez katar od zębów jest, jak idą..
Trzymam kciuki za zdrówko Majeczki, może to od ząbków ten katarek, u nas tez katar od zębów jest, jak idą..
reklama
margarett - u nas też często tak bywa. Też w pewnym momencie mam dość i albo tylko biorę ją na ręce i usypiam i wtedy śpi ok 2h bez przerwy, albo dostaje trochę wody do picia i też usypia na ok 2h. Tylko, że u nas te pobudki są ok trzeciej.
Ale przyznam się, że jak mąż ma nocki, to w pewnym momencie biorę Jagodę do łóżka i śpimy razem.
Za to dzisiaj taką akcję mięliśmy ok 2 i po półgodziny wzięłam ja na ręce i też dałam trochę wody. Usnęła szybko, ale za to co ją chciałam przykryć, to się budziła i protestowała (głośno) przeciwko temu, aż mi się płakać chciało. No ale podstępem w końcu się udało. Czyli wzięłam ją na ręce i opatuliłam kocykiem i potem taki kokon włożyłam do łóżeczka.
A poza tym to noc była super, bez innych pobudek, więc wyspana jestem dzisiaj jak nie pamiętam już kiedy ;p
Ale przyznam się, że jak mąż ma nocki, to w pewnym momencie biorę Jagodę do łóżka i śpimy razem.
Za to dzisiaj taką akcję mięliśmy ok 2 i po półgodziny wzięłam ja na ręce i też dałam trochę wody. Usnęła szybko, ale za to co ją chciałam przykryć, to się budziła i protestowała (głośno) przeciwko temu, aż mi się płakać chciało. No ale podstępem w końcu się udało. Czyli wzięłam ją na ręce i opatuliłam kocykiem i potem taki kokon włożyłam do łóżeczka.
A poza tym to noc była super, bez innych pobudek, więc wyspana jestem dzisiaj jak nie pamiętam już kiedy ;p