reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
To mam nadzieję, że Jacuś nie będzie taki wrażliwy, bo został spłodzony prawdopodobnie na tej kanapie w Julka pokoju
No a kto wie, czy nie przyjdzie mu na niej sypiać
No a kto wie, czy nie przyjdzie mu na niej sypiać
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja dzis lozeczko malemu rozlozylam,poscoagalam szczebelki i gorna czesc.Teraz spi na tapczaniku zrobionym z lozeczka narazie ok zobaczymy czy wstanie zadowolony i jaka noc bedzie.
vici
No i juz noc minela(moja bo maly spi jeszcze) W dzien drzemka przyjemna nie spadl ani sie nie wiercil ,wstal w dobrym nastroju i odrazu mnie wolal abym kolderke do szuflady schowala:-)
A noc tez nawet dobra,raz spadl na poduszki(kolo 1 w nocy) i marudzil to podnioslam go i powiedzialam,ze nie moze sie krecic za mocno.Podzialalo i kolo 3 mnie zawolal bo kolderka tym razem spadla i nie mogl jej podniesc sam.Jestem zadowolona mam nadzieje,ze spadac juz nie bedzie :-)a spi mu sie dobrze z tego co widze
A noc tez nawet dobra,raz spadl na poduszki(kolo 1 w nocy) i marudzil to podnioslam go i powiedzialam,ze nie moze sie krecic za mocno.Podzialalo i kolo 3 mnie zawolal bo kolderka tym razem spadla i nie mogl jej podniesc sam.Jestem zadowolona mam nadzieje,ze spadac juz nie bedzie :-)a spi mu sie dobrze z tego co widze
vici
Byleby Jagoda tego nie miala po tobie :-)
No w ztym kreceniem tez u nas nieciekawie i to u obydwoch. Mielismy kiedys plany zeby kupic im lozko pietrowe ale darowalismy sobie, Maks sie tak kreci ze na poczatku co wieczor zaliczal glebe, raz sie obudzil w nocy i przyszedl do nas bo kopnal nogami w karton, ktory lezal na koncu pokoju i wtedy sie zorientowal ze spadl Teraz jest juz lepiej. Ale czuje ze z Maja tez bedzie ciekawie, bo juz teraz jak sie zdazala ze musi z nami spac to noce mielismy nieprzespane, tak chodzila po nas. NIe mowiac ze zaliczyl;a pare upadkow z lozka
reklama
ja to mam lekki sen ale i czesto bywalo tak ze nagle sie budzilam macam reka gdzie ona jest a tu dupa, zapalamy swiatloa ona gdzies w lozku w nogach spi spokojnie. nam spadala z lozka jak spala z Darkiem, potrafila przjesc nad jego glowa i spasc, pozniej juz kladl koldre na ziemie :-)