reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach śpij kochanie ....

Moje dziecko chyba odsypia nocne wiercenie, bo śpi już ponad 3 godz.:szok:. Coś czuję, że jutro rano zrobi nam wcześnie pobudkę:baffled:.

reklama
Vici - to już też przerabialiśmy, więc dla mnie to żadna nowość;-):-D. Właściwie, to już się przyzwyczaiłam do wczesnego wstawania:tak:.
No i Kuba w końcu spał 3,5 godz., ale jaki wesolutki wstał:szok::laugh2:.

To super,że wesolutki.A my wczesne wstawanie zakończyliśmy wraz z przestawianiem zegarków a wcześniej to tez wstawał wcześnie i często z nami kawe pił:-D

U nas po przestawieniu zegarków też przez jakiś czas było lepiej. Ale widzę, że mały znowu wraca do wczesnego wstawania, choć zdarza mu się czasem zaspać na kawę z nami;-):-D.

Maja dzis w dzien miala tylko jedna drzemke 2 godz. taka super pogoda ze nie chciala do domu :tak: no i taka byla padnieta ze zjadla pol kaszki i poszla spac. Tak sie krecila przy zasypianiu ze musialam ja przytulic i odrazu zasnela. Ciekawe jak minie noc, czy bedzie spala jak zabita z przemeczenia czy przeciwnie :-(No i jeszcze te zabki, jak tylko nie biegala po podworku to grzebala paluchami w buzi wiec zabki nadal dokuczaja.

reklama
Natalka dziś też cały dzień miała jak nie jedną to druga pięść w buzi, i to całą !! :-D
A ślina to się a nią ciągnie, jak za buldogiem ;-) A ze spaniem nadal bez zmian, rano ląduje u nas w łóżku, a w dzień śpi dwa razy po max 40-50 min :-( i budzi się oczywiście z płaczem:-( nie pamiętam już kiedy sie obudziła bez płaczu :-(

Do góry