reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Kropelki się spisały i małemu lepiej się w nocy oddychało i przespał nockę.Katar dalej jest ale jest ciut lepiej
A u nas od dwoch dni placz w nocy. Dzis zrobilam przeglad paszczy i zapowiadaja sie nieceikawe nocki, bo Maja ma zapuchniete dolne czworki i trojki :-(Mam nadzieje ze wyjda nam do naszego zjazdu bo nie ciekawy bede miala wyjazd :-(
vici
Buba dzięki za rady skoczę dziś za tą maścią pod nosek może i tu mają.A dzisiaj Victor postanowił przedłużyć sobie dzionek i jak wstał na amciu o 5.30 to już nie zasnął
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U nas po wielu pięknych nockach dzisiaj były aż 3 pobudki, na szczęście wystarczał smok. Mały ma tak spuchnięte dziąsła u góry, że czegoś takiego jeszcze nie widziałam, a do tego ma tam krwiaka. Obie czwórki na raz wychodzą (a jeszcze jednej dolnej dwójki nie ma). Co do kataru, to u nas maść majerankowa nic nie pomaga (choć też używam, bo fajnie natłuszcza skórę koło noska). Ostatnio na katar lekarz przepisał nam specyfik o nazwie Mucofluid i jest świetny, rozpuszcza gęstą wydzielinę w nosku.
reklama
vici
A ja na otarcia na nosek daje małemu bepanten i też się sprawdził no ale nie ułatwia oddychania.