reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

a co mówi waga..

Dzis byłam wazona i myslałam ze bedzie gorzej przy moim spuscie jedzeniowym ale od ostatniej wizyty do dzisiejszej równe 2kg do przodu. W sumie na cała ciąze to ok5,5kg-6kg. do przodu. Chociaz ciezko policzyc bo na poczatku zamiast tyc to chudłam hihi
;D

reklama
A ja się dzisiaj zważyłam i wyszło mi że od zeszłego tygodnia schudłam kilogram.
Ostatnio się b. dużo ruszałam, bo mam gościa i jeździliśmy na wycieczki :)
Czyli w sumie nadal 5kg - no może 5,5 - do przodu. A to 25 tydzień.

Ja sie takze dzis wazylam,hihi. ;) Jak co tydzien. :p No i w sumie przez 2 tygodnie przytylam tylko 1kg,czyli - jak narazie - 10kg do przodu,hehe. ;D Fajowsko! ;) ;) ;)

ja ważyłam się dziś rano i tu niespodzianka... minus całe 1,5 kg w 10 dni! Co prawda apetyt faktycznie mi jakoś przez te pare dni nie dopisuje,ale to pewnie przez ten przeprowadzkowy stres bardziej.Czyli łącznie + 6 kg do przodu w prawie 6miesięcy.Chyba nie jest źle ? :)

Cóż...ja jako liderka w tej dyscyplinie wrześniówek...mogę już oficjalnie pochwalić się 20 kg do przodu ::) zaczynam się zastanawiać jak to potem zrzucić, żeby skóra na brzuchu nie została....hmmmm....a poza tym kolejne 20 kg przede mną...więc idę coś zjeść, żebym miała siłę je dźwigać :D

Aga podziwiam poczucie humoru :) a tak zerio to postaraj sie jednak omijać słodycze bo będzie ci naprawde ciężko to zrzucic nie wspominajać o biednej skórze

cleo28 ...co najdziwniejsze to ja praktycznie nie jem słodyczy...czasami loda w weekend i tyle...nie jem też mięsa......to chyba te frytki codziennie na obiad ;)

reklama
Aga ty to jestes ziółko :) Zjadasz codziennie frytki i takie male zdziwienie skąd taka waga :) dobre :) ale chyba czas przeanalizowaćswoja dietke bo naprawde bedzie ci cieżko, wierz mi, wiem co mowię

Do góry