reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

a co mówi waga..

no ja przytyłam 10 kilo - wczoraj się u mamy wazyłam.. jak na mnie to nieźle ( czyli mało) ale i tak ważę koszmarnie dużo..
ale przed ciążą też mała nie byłam :D

reklama
Hehe,mi wszyscy mowia,ze bardzo zgrabnie wygladam w ciazy. :p Mama powiedziala,ze jak na moje mozliwosci,to i tak malo przytylam,ha ha ha. :p Bardzo smieszne. :D Narazie 9kg do przodu (od 2 tygodni waga nie drgnela ;) ),a w srode kolejne - jak co tydzien - wazenie. ;)

Dziewczyny dzięki za link! :) Muszę się przygotować na jakieś 66 kg ;D ( no chyba, że troszkę ze słodyczami przystopujemy, ale mojej niuni bardzo smakują więc nie wiem jak to będzie :laugh:)

i jeszcze jedno... dziewczyny, nie szykujcie się na to, zę od razu po porodzie wejdziecie w swoje normalne ciuchy, bo tak nie będzie.. nie tylko ze względu na przytycie... ale i na fakt, że macica się musi obkurczyć.. brzuszek zostaje jak w 4-5tym miesiącu rpzez czas jakiś ( u mnie dwa miesiace został)

Noooooo ;D
Pamiętam jak mąż mi przywiózł spodnie do szpitala i niby byly duże,ale nie moglam się w nich dopiąć ;D
Dobrze,że bluzka była długa to nie było widać.Teraz napewno zabiorę ciuchy ciążowe na wyjście ;)

Nie no jasna sprawa, ja tez nie liczę, że w dniu wypisu będę mieć figurę jak sprzed ciąży, ale tak w ogóle chodzi mi żeby w miarę sprawnie wrócic do dawnej wagi a nie np. kilkanaście miesięcy męczyć się z nadmiarem kilogramów, albo co najgorsze zostać już z nimi ma zawsze!!

spokojnie.. jak dzieci zaczną chodzić to się za nimi nabiegacie.. to najlepsza metoda na schudnięcie.. i długie spacery, niewyspanie, nocne wstawanie, brak czzasu na porządny posiłek.. to wszstko spowoduje chudnięcie :D zwłaszcza jak do tego będziecie karmić piersią.. wiem, bo dużo przytyłam w pierwszej ciąży ..

ja też dużo przytyłam w pierwszej ciaży i niestety nie pomogło karminie piersią do 1,5 roku, biegania za małą, wstawanie w nocy, totalny brak pomocy bo mąż od 6 rano do 19.30 w pracy, dlugie codzienne spacery jak chciałam schudnąć to musiałam przejsc na 1000kcal i ćwiczenia. Dopiero wtedy udało mi sie zrzucic 16kg w ciagu roku. Dletgo teraz uważam na swoja wagę, nie mam zamiaru znów przytyc 22kg

reklama
Do góry