reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Milena-Milenka-Lenka- świetny kompromis !
Ja wciąż miedzy Mateą a Mają...
Ja wciąż miedzy Mateą a Mają...
Marcelinaa
Nawet nie wiesz jak się cieszę, bo należysz do nielicznych
wszyscy robią oczy.. a to zwykłe polskie imię pochodzące od Mateusza.. tylko bardzo rzadkie :-)
Muszę się z nim osłuchać bo troszkę się już przyzwyczaiłam do Mai i nawet już tak czasem na nasze żyjątko mówiliśmy.. Matea jeszcze mi przez gardło nie przeszła..
wszyscy robią oczy.. a to zwykłe polskie imię pochodzące od Mateusza.. tylko bardzo rzadkie :-)
Muszę się z nim osłuchać bo troszkę się już przyzwyczaiłam do Mai i nawet już tak czasem na nasze żyjątko mówiliśmy.. Matea jeszcze mi przez gardło nie przeszła..
no jest inne i u mnie by na pewno nie przeszło Ale Ty mam wrażenie jesteś oryginalną osobą więc myślę,że jest jak najbardziej okNawet nie wiesz jak się cieszę, bo należysz do nielicznych
A Maja też ładne...
Marcelinaa
Maja ładniejsze :-) ale wiecie już dlaczego mnie denerwuje.. a jak jeszcze bodajże wiara.nadzieja.miłość zaczęła tu pisać "moja Maja to.." , "moja Maja tamto.. " to myślalam, że wyjdę z siebie hahahahah wiem, że to głupie ale tak mam i nic nie poradzę
Matea to jedynę imię, którym mogę Maję zastąpić, które spełnia oba kryteria.
Podoba mi się i jest rzadkie.
Inne M odpadają- przekopane wzdłuż i wszerz..
Tylko się jeszcze z Mateą nie przyzwyczaiłam.. Maja w końcu mi się podobało od zawsze a to jest dla mnie zupełnie nowe..
Tylko się jeszcze z Mateą nie przyzwyczaiłam.. Maja w końcu mi się podobało od zawsze a to jest dla mnie zupełnie nowe..
Maja ładniejsze :-) ale wiecie już dlaczego mnie denerwuje.. a jak jeszcze bodajże wiara.nadzieja.miłość zaczęła tu pisać "moja Maja to.." , "moja Maja tamto.. " to myślalam, że wyjdę z siebie hahahahah wiem, że to głupie ale tak mam i nic nie poradzę
Myślę, że nie musisz teraz decydować. Jak zobaczysz córcię to już będziesz pewna, które imię bardziej pasuje i nie będziesz miała wątpliwości;-)
Marcelinaa
Masz rację szuszu..też tak czuję dlatego przestałam się tym wiele zadręczać i czekam na impuls od losu :-) może wrócę z jakiegoś USG a może po porodzie.. tak jak piszesz
reklama