reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja myślę, że skoro okres masz mieć 12-15.04 to niestety po prostu on przyjdzie. Testy wyszły negatywne, gdyby była ciąża to wyszły by już jakieś cienie chociaż 🤷‍♀️ jak bardzo pragniemy ciąży to zauważamy każdy objaw odbiegający od normy 😣
Wcale nie jest powiedziane, że wyszłyby cienie. Ja w ciąży zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączka, wyszedł negatywny, cykle zawsze miałam 28 dni, owulacje w okolicy 14. Dwa dni później był pozytywny test a teraz w domu mam 3 latka. Żeby nie było: nie chce robić nadziei, nie po to pisze, uważam że pójście na betę było rozsądnym posunięciem które rozwieje wszelkie wątpliwości. Tylko nie byłabym taka kategoryczna że jakby ciąża była to na teście byłoby cokolwiek widać.

OMG, ale mnie ta dzisiejsza owulacja dopadła, taki ból 🫣😁 jak dziś podziałamy to starczy i już będzie koniec starań w tym cyklu 😁 w zeszlym msc też starczyły 2 razy dzień przed owu i w owu i udało się zajść, także mam nadzieję, że teraz też się uda, bo owu tak bolesna jak w marcu 😍

reklama
O dobrze wiedzieć, dzięki. Widzę, że to w syropie, czy to jest w smaku "zjadliwe"?
Ja od porodu ( 4 lata temu) mam problem z anemią i co roku mam za niskie żelazo i muszę suplementować. Teraz w styczniu żelazo miałam 32 a norma to 50-170. Ale ja tak strasznie nie cierpię łykać tych tabletek z żelazem, ten metaliczny smak jest tak ohydny, że na samą myśl mi niedobrze 😖
Tak to syrop i według mnie całkiem smaczny :)
witam kolejny dzień 🤣
test biały, badanie szyjki zaliczone - zero, pusto, jakby ustały upławy te różowo brązowe 🤣
owulak tylko wyszedł jakby zaraz miał być pik 🤣
mój cykl zagadkaaaaa

A tu wstawię jak to było po kolei 😂
27.03 po południu pik więc owulacja plus minus 29/30.03 (a może i później? 🤔 nie miałam monitoringu)
5.04-7.04 bóle jak na okres, w ostatni dzień bardzo silne, aż mi było niedobrze i ciężko cokolwiek zjeść
9.04-10.04 plamienie leciutkie różowo-brązowe
11.04- zero plamienia 😂
Testy ciążowe białe
A w załączniku owulak (wiem, wiem nie potwierdza absolutnie nic, ale tak sobie nasikałam 😂)
Bardzo dziwna sytuacja u Ciebie. Współczuję tego stresu. Ja w poprzednim cyklu miałam jakieś zawirowania i miałam już źle scenariusze w głowie. Paradoksalnie odetchnęłam gdy przyszedł okres.
Widac cienie. Doczytałam, że nie chcesz robić bety. To może spróbujesz test innej firmy?

Do góry