reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

no w żadną stronę tak jak mówisz 😂
na prawdę wolałabym żeby się już ten okres rozkręcił, bo żyję w zawieszaniu

myślę nad tą betą czy nie iść.. a nawet jeśli by coś było to może za wcześnie
Czekałam na wieści od Ciebie i ledwo wczoraj zjadłam obiad i zasnęłam 😅 trzymam kciuki za dobre wyniki 😍

reklama
Cudownie 🥰 czekam na twoją betę!

Ja nie mam pojęcia ile będę czekać, mówili tylko żeby sprawdzać co jakiś czas. To laboratorium przy szpitalu.

Ja się nie nastawiam na ciążę w ogóle tylko chcę już wiedzieć w którą stronę to idzie.. bo plamienia dziwne, nigdy tak nie miałam. Tzn się rozkręcał okres i tyle, a tutaj nawet nic na wkładce nie ma.
Może po prostu taki cykl dziwny. Zobaczymy:)
Ja w pierwszej ciąży też miałam plamienie i na drugi dzień już była beta , więc trzymam mocno kciuki za Ciebie . Dzisiaj będzie wszystko wiadomo 💖 no tak z tymi laboratoriami przy szpitalach to nigdy nie wiadomo kiedy wyniki 😀😀ja idę po 13 i już o 15 powinnam mieć więc długo się nie czeka😀 ale stresuje się strasznie

Ja w pierwszej ciąży też miałam plamienie i na drugi dzień już była beta , więc trzymam mocno kciuki za Ciebie . Dzisiaj będzie wszystko wiadomo 💖 no tak z tymi laboratoriami przy szpitalach to nigdy nie wiadomo kiedy wyniki 😀😀ja idę po 13 i już o 15 powinnam mieć więc długo się nie czeka😀 ale stresuje się strasznie
A jak długo to plamienie trwało? Jak wyglądało?

A jak długo to plamienie trwało? Jak wyglądało?
Jeden dzień , właściwie z 2 h , na wkładce nic nie było tylko na papierze miałam i było takie brązowe bardziej , ale czytałam że dziewczyny też czerwone miały .
A teraz miałam chyba zagnieżdżenie w sobotę , normalnie takiego bólu dostałam jak nigdy

Jeden dzień , właściwie z 2 h , na wkładce nic nie było tylko na papierze miałam i było takie brązowe bardziej , ale czytałam że dziewczyny też czerwone miały .
A teraz miałam chyba zagnieżdżenie w sobotę , normalnie takiego bólu dostałam jak nigdy
Ja się zastanawiam czy to może już był mój okres 🙈😂 taki skąpy jak nigdy 😂
Jezu ale mnie aż brzuch boli ze stresu ...
U ciebie to tylko formalność!

Ja bym też nie narażała... Patrzeć trzeba na siebie i dziecko,bo nikt tego nie doceni, że w ciąży chodziłaś do pracy.
Ja jestem tego samego zdania, również pracuję w przedszkolu początkiem września dostałam takiego zapalenia płuc, że poroniłam… teraz jak zobaczę pozytywny test od razu uciekam

Część.
Z góry przepraszam, że piszę tutaj, ale pomagam pewnej parze w diagnostyce. Proszę powiedzcie czy te badania w Katowicach jeszcze trwają? A jeżeli tak to czy możecie podać mi linka 🙂
Życzę Wam powodzenia w staraniach.

reklama
Ja się zastanawiam czy to może już był mój okres 🙈😂 taki skąpy jak nigdy 😂
Jezu ale mnie aż brzuch boli ze stresu ...
U ciebie to tylko formalność!
Dzisiaj będziemy wszystko wiedzieć 💖
Niby formalność ale czekam cierpliwie, wczoraj zrobiłam test jeszcze to mocna kreska wyszła , ale czekam cierpliwie na betę

Do góry