xewee
Zaangażowana w BB
Trzymam kciukiWłaśnie pobrali mi krew, cała się trzęsę z nerwów..
W pierwszej ciąży też owulak mi wyszedł pozytywny. Ale nie było plamien i to mnie martwi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiWłaśnie pobrali mi krew, cała się trzęsę z nerwów..
W pierwszej ciąży też owulak mi wyszedł pozytywny. Ale nie było plamien i to mnie martwi
dziękuję!Trzymam kciuki![]()
U mnie jest o tyle kłopot że niektóre cykle trwają 27 dniJa bym zaczęła robić testy od poniedziałku dopiero. Nie ma sensu od soboty. Ja kupiłam wcześniej 25 testów owu taniej na allegro więc ja robiłam 3 razy dziennie. Zaczęłam wcześnie, ale bez sensu, bo w 10dc. Ale to zależy kto jakie ma cykle i kiedy owulację.
Coś jakby przebijałoDziewczyny![]()
Dziewczyny![]()
ja sie też bałam i poszłam i cała się teraz trzęsę..Boję się iść na betę![]()
Ja myślę, że skoro okres masz mieć 12-15.04 to niestety po prostu on przyjdzie. Testy wyszły negatywne, gdyby była ciąża to wyszły by już jakieś cienie chociażwydaje mi się, że wtedy była na bank, bo miałam objawy jak zawsze czyli dużo śluzu, ból jajników i mocny pik na teście