reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja bym zaczęła robić testy od poniedziałku dopiero. Nie ma sensu od soboty. Ja kupiłam wcześniej 25 testów owu taniej na allegro więc ja robiłam 3 razy dziennie. Zaczęłam wcześnie, ale bez sensu, bo w 10dc. Ale to zależy kto jakie ma cykle i kiedy owulację.
U mnie jest o tyle kłopot że niektóre cykle trwają 27 dni 😵‍💫 W poniedziałek byłby 13 dc więc chyba dla spokoju głowy zacznę od soboty 🥹

Dziewczyny 👀

Załączniki

• IMG_3079.jpeg
    IMG_3079.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 153
reklama
wydaje mi się, że wtedy była na bank, bo miałam objawy jak zawsze czyli dużo śluzu, ból jajników i mocny pik na teście
Ja myślę, że skoro okres masz mieć 12-15.04 to niestety po prostu on przyjdzie. Testy wyszły negatywne, gdyby była ciąża to wyszły by już jakieś cienie chociaż 🤷‍♀️ jak bardzo pragniemy ciąży to zauważamy każdy objaw odbiegający od normy 😣

Do góry