Roma_ntiko
Fanka BB :)
Mega mega trzymam za ciebie kciukiu mnie piku nie było, za to owulacja już takwięc testy nie sprawdziły się.
Transfer mam pojutrze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mega mega trzymam za ciebie kciukiu mnie piku nie było, za to owulacja już takwięc testy nie sprawdziły się.
u mnie piku nie było, za to owulacja już takwięc testy nie sprawdziły się.
W sobotę miałam peak , także niedziela / poniedziałek owulacjaHejo, jak tam twoje testowanie owu?![]()
ale od piku ma jeszcze czas, więc nawet jak pik by był jutro, to owulka może być w czwartekCzy możemy wszystkie razem trzymać kciuki, żeby moja owulacja łaskawie wstrzymała się do czwartkubo zaczynają mi ciemnieć testy, a w zeszłym cyklu jeden ciemniejszy test i na drugi dzień już peak
![]()
Wiem, że ma ok 48 h, więc proszę o kciuki o toale od piku ma jeszcze czas, więc nawet jak pik by był jutro, to owulka może być w czwartek![]()
Czekom czekomTrzymamyczekasz na męża?
![]()
Zacznę od 10 kwietnia czyli ok 10dpono i pięknie
to teraz czekamy razem z @xewee na testowanie
Ile dni po przypuszczalnej owulacji planujesz testować?