Roma_ntiko
Fanka BB :)
Ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok
No mi też bardziej grudzień odpowiada niż styczeń, ale córkę rodziłam tydzień po terminie, więc nic nie wiadomoJa miałam termin z córeczką na 1 stycznia, finalnie miałam cesarkę w grudniuosobiście bardziej mi grudzień odpowiada niż początek stycznia. Ja jestem dziś 7 dni po… chce testować dopiero w kwietniu.
Zobaczymy co nam przyniesie kwiecień… staram się nie nakręcać ale ciężko…No mi też bardziej grudzień odpowiada niż styczeń, ale córkę rodziłam tydzień po terminie, więc nic nie wiadomoOby tylko w Święta nie leżeć w szpitalu
![]()
Wierze, najgorsze te czekanie po staraniachZobaczymy co nam przyniesie kwiecień… staram się nie nakręcać ale ciężko…
A czego rezygnacja ?Hejo, u mnie już. Mam brać znów od 3 dnia cyklu clostilbegyt, potem 10-11dc monitoring. Ale tak się zastanawiam co robić. 29 kwietnia lecimy z mężem na wakacje. Nie chce tracić dwóch cykli ale też zastanawiam się, co jeśli by się udało teraz w tym cyklu i nagle jednak rezygnacja z wakacji.
Nie wiem, może głupio gadam. Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży ale trochę się naczytałam i raczej niewskazane podróżowanie w początkach ciąży tymbardziej samolotem.A czego rezygnacja ?
Nie ma żadnych przeciwwskazań do tego. Ja lecialam samolotem kilka razy na samym początkuNie wiem, może głupio gadam. Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży ale trochę się naczytałam i raczej niewskazane podróżowanie w początkach ciąży tymbardziej samolotem.
Wtrącę się tylko nieśmiało, bo podczytuje Was troszkę. Nie ma żadnych medycznych przeciwwskazań do lotów we wczesnej ciąży. Ja leciałam teraz w 6tc, przed lotem zapytałam moją Panią doktor czy nie zrezygnować? Powiedziała mi, że chyba oszalałam i absolutnie to nijak nie wpłynie na ciążę. Wróciłam - byłam na badaniach, jest wszystko super. Rodzę w listopadzie 2025Nie wiem, może głupio gadam. Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży ale trochę się naczytałam i raczej niewskazane podróżowanie w początkach ciąży tymbardziej samolotem.
No i super, bardzo dziękuję. Ja się głupia naczytałam, że nie można do 12tygodniaWtrącę się tylko nieśmiało, bo podczytuje Was troszkę. Nie ma żadnych medycznych przeciwwskazań do lotów we wczesnej ciąży. Ja leciałam teraz w 6tc, przed lotem zapytałam moją Panią doktor czy nie zrezygnować? Powiedziała mi, że chyba oszalałam i absolutnie to nijak nie wpłynie na ciążę. Wróciłam - byłam na badaniach, jest wszystko super. Rodzę w listopadzie 2025![]()