reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

lorelain w ciazy z amelkowna jakos pod koniec 6 mca wyladowalam w szpitalu bo mialam plamienia lekarz mi nawet usg nie zrobil stwierdzil rozwarcie na 2 palce i najwyzej spotkamy sie na porodowce za tydzien:wściekła/y:nawet zwolnienia z pracy nie dal choc pytalam o to kazal mi normalnie pracowac bo nic sie nie dzije:no: naste[pnego dnia moj malzon sie tak wqrwil wyladowalam znowu w szpitalu i tak darl jape na lekarza grozil skargami i chcial z przelozonym rozmawiac w tej chwili. to wreszcie lek zrobil mi skan doslownie 30 sek:szok: lozysko na miejscu serce jest i bije dziekuje dowidzenia:szok::wściekła/y:nawet nie sporawdzal czy lozysko sie nie starzeje:wściekła/y:teraz jak bede u ogolnego mam zamiar od razu sie rozbeczec i drzec na niego ile wlezie i paracetamolem nie dam sie zbyc z gabinetu. w uk niestety zlote lekarstwo na wszystkie dolegliwosci to paracetmol:no:

reklama
azorek - brzmi to jak jakis horror i tylko trzeba sie modlic żeby nie było w ciąży problemów .... z tym parazetamolowem to cos wiem... jak bylismy w UK to młody zachorował na świnką grype a mi lekarz kazał dawac paracetamol :szok:

azorek Lorelain dobrze pisze:tak: Ja bym się upierała, żeby jednak zrobili ten skan. Jednak spokój psychiczny jest bardzo ważny.

silene &&&&&&&&&&&& za wizytę

Zasypało nas tu trochę, nie chcę mi się ruszyć po pączusie a poza tym pracować trzeba:crazy:

wspolczyje Ci azorek84 mnie tez bolalo w pierwszej ciaze, teraz tylko na poczatku. z jednej strony szkoda kasy a z drugiej to bedziesz spokojniejsza.

azorek - brzmi to jak jakis horror i tylko trzeba sie modlic żeby nie było w ciąży problemów .... z tym parazetamolowem to cos wiem... jak bylismy w UK to młody zachorował na świnką grype a mi lekarz kazał dawac paracetamol :szok:

Świńską grypę????????!!!!!!!!:szok:
W szoku jestem.
W UK chyba wszystko leczą paracetamolem ;/

zapominajka nie bardzo bo ja pracuje w biurze ale na sprzataniu:-Draczej na doopince nie usiade:-D

To może własnie od sprzątania...

ja sie zastanawiam czy gdzies mnie nie zawialo...wychodze z cieplego biura czesm lekko spocona a na dworku wieczorem chlodno i wczoraj wlasnie tak mnie zaczelo rwac jak na zimne wyszlam:confused2: tluke sie z myslami gora kasy na skan ale da mi to troche wytchnienia i bede wiedziec co i jak z drugiej str to nie jest tak ze sie do gina idzie tylko prywatny gabinet ze sprzetem do skanu i powiedza tylko np ciaza git serce jest i do domu tam nie ma przeszkolonego medycznie personelu:zawstydzona/y: chyba wytrzymam do wtorku do wizyty u lekarza i zobaczymy co powie. siedze i mysle i mysle i mysle....ehhh jak by sie cos dzialo ze mocniej zacznie bolec czy cos to zawsze dos zpitala moge sie wbic na IP

Jak masz się stresować to lepiej idź, w końcu chodzi o wasze zdrowie.
Ja się jednak cieszę, że jestem w PL...

reklama
Do góry