reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Są wyniki i nadal nic nie wiem ☹️ Prożek w sobotę był 8.92 a dziś 8.50 czyli można stwierdzić, że na podobnym poziomie. Beta <2.3 czyli ciąży nie ma. Napisałam do mojej gin i zobaczę co powie ale jak nie odpisze to wezmę duphaston jeszcze do środy i wtedy znów zbadam czy spada. Jutro nie mam możliwości iść badać bo pracuje cały dzień.
Trochę tak wygląda jakby już spadał ten prożek...
Tak czy siak dziewczyny czytam Was i trzymam mocno kciuki!

reklama
Trochę tak wygląda jakby już spadał ten prożek...
Tak czy siak dziewczyny czytam Was i trzymam mocno kciuki!
Właśnie liczyłam że będzie jasna sytuacja a tu zonk. Ni w prawo ni w lewo. Lekarka nie odpisała więc do środy biorę jeszcze duphaston i powtórzę wynik. Ty wracasz do nas ? Jak się czujesz ? Lepiej coś ? ☀️

Cały dzień się zastanawiam co Wam odpowiedzieć dziewczyny 😅 Sama nie wiem. Nie testowałam dzisiaj. Zastanawiam się czy nie poczekać po prostu do @ bo mam jakieś przekonanie, że i tak się nie udało 🙄 Przez prawie 4 lata nic nie drgnęło, więc teraz by miało? Chociaż moje ciało i tak mnie trochę zastanawia. Dużo pracy mam ostatnio, do tego studia i nawet specjalnie nie wsłuchiwałam się w siebie, a mimo to wychwyciłam parę małych rzeczy z grupy „nigdy tak nie miałam”. Z tymże wiem doskonale, że to może NIC nie oznaczać.
Ja niezmiennie,mocno wierzę,że to w końcu będzie Twój czas ❤️ zatestuj,kiedy uznasz,że to odpowiedni moment 🤞🤞

Robienie testów owulacyjnych wieczornem u mnie nie ma sensu. Nie sikam od 3 godzin, test biały. Spróbuję jutro wieczorem. :( niby się cieszę że owulka się przesunie na święta, ale trochę się boję że w ogóle jej nie będzie.

Robienie testów owulacyjnych wieczornem u mnie nie ma sensu. Nie sikam od 3 godzin, test biały. Spróbuję jutro wieczorem. :( niby się cieszę że owulka się przesunie na święta, ale trochę się boję że w ogóle jej nie będzie.
Który to dzień cyklu ? Rób systematycznie testy owulacyjne jak będą ciemnieć to nawet dwa razy dziennie. No i najlepiej by były sexy co drugi dzień na wszelki wypadek 😅

Właśnie liczyłam że będzie jasna sytuacja a tu zonk. Ni w prawo ni w lewo. Lekarka nie odpisała więc do środy biorę jeszcze duphaston i powtórzę wynik. Ty wracasz do nas ? Jak się czujesz ? Lepiej coś ? ☀️
Jeszcze troszkę, myślę że od lipca zaczniemy starania 😊
Czy lepiej? Na pewno, żal i smutek jest, ale trzeba iść do przodu i nie ogaladac się za siebie 😊 tego się trzymam...

Dobrej nocy dziewczyny 😉

Załączniki

• Screenshot_2025-04-14-22-39-53-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-04-14-22-39-53-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    169,7 KB · Wyświetleń: 65
Hej dziewczyny
Ja testuje od kilku dni w oczekiwaniu na owu, wg apki w środę. Na testach blade kreski, śluz od ndz wzmożony także raczej powinno się zgadzać bo wg apki dni płodne od soboty. Oby się jutro/ w środę pojawił pik🤞🏻.

reklama
Do góry