xewee
Zaangażowana w BB
A jaki miałaś wynik ostatnio ?Przyszły mi wyniki progesteronu-12 więc owu była.ale ferrytyna znów spadła mi do 22![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki miałaś wynik ostatnio ?Przyszły mi wyniki progesteronu-12 więc owu była.ale ferrytyna znów spadła mi do 22![]()
Jak myślisz kiedy była ta owulacja ? Ja jeszcze czekam na swojego prożka. W środę był 5 więc myślę że była tydzień temu w sobotę :-)Przyszły mi wyniki progesteronu-12 więc owu była.ale ferrytyna znów spadła mi do 22![]()
W październiku było 83A jaki miałaś wynik ostatnio ?
Wieczorem będę 7 dni po zastrzyku,więc jakieś 5dpoJak myślisz kiedy była ta owulacja ? Ja jeszcze czekam na swojego prożka. W środę był 5 więc myślę że była tydzień temu w sobotę :-)
To ładny prożek jak na 5dpoWieczorem będę 7 dni po zastrzyku,więc jakieś 5dpo
DziękujęTo ładny prożek jak na 5dpo![]()
Sprawdzam co chwilę i nie ma nadal.Dziękujęprzeważnie badałam 7/8dpo to był na poziomie 18-22.a dziś pojechałam tylko żeby sprawdzić czy faktycznie była ta owu bo nie byłam po zastrzyku sprawdzić czy pęcherzyk pękł.a totalnie żadnych objawów żebym już po niej była poza tym że ciągną mnie na zmianę jajniki co jakiś czas.a ty masz już wyniki ?
Ty pik miałaś chyba w sobotę,to owu mogła być w poniedziałek tak jak u mnieMam wyniki, prożek tylko 9 więc albo słaba owulacja albo była później niż liczyłamNa szczęście sexow było dużo przed i po
![]()