Ja w 5t2d też miałam sam pecherzyk, a na tym etapie betę miałam powyżej 6tyś, więc na spokojnie jest jeszcze czas na zarodekJak czytałam to dziewczyny już w tym tygodniu widziały zarodek na usgdostałam wynik bety…
reklama
Mama1raz
Fanka BB :)
Jak tam czujecie się dzisiaj dziewczynki ? Ja mam załamke , mój narzeczony wyjechał na 2,5 msc … remont w mieszkaniu i jakoś mam takiego doła . Niedobrze mi praktycznie cały czas , wody nie umiem pić . Brzuch jak balon, zaczął mi się problem w toalecie . Wy jak się czujecie ?
Z takich dobrych wiadomości wg OM zaczęłam dzisiaj 9 tydz
jakoś dalej nie dochodzi do mnie , że jestem w ciąży .
Z takich dobrych wiadomości wg OM zaczęłam dzisiaj 9 tydz
Sosna108
Na problemy z zaparciami polecam dicopeg można brać w ciąży tylko trzeba regularnie, np 2 razy dziennie a jak wróci do normy to jeden raz dziennie. To taki proszek który nie wchłania się do organizmu a powoduje zwiększenie nawodnienia masy kałowej i pomaga na zaparcia. Ja to mam ogromny problem z zaparciami w ciazyJak tam czujecie się dzisiaj dziewczynki ? Ja mam załamke , mój narzeczony wyjechał na 2,5 msc … remont w mieszkaniu i jakoś mam takiego doła . Niedobrze mi praktycznie cały czas , wody nie umiem pić . Brzuch jak balon, zaczął mi się problem w toalecie . Wy jak się czujecie ?
Z takich dobrych wiadomości wg OM zaczęłam dzisiaj 9 tydzjakoś dalej nie dochodzi do mnie , że jestem w ciąży .
Coronita
o dzieki za polecajke. Ja w poprzedniej ciąży leciałam na lactulozieNa problemy z zaparciami polecam dicopeg można brać w ciąży tylko trzeba regularnie, np 2 razy dziennie a jak wróci do normy to jeden raz dziennie. To taki proszek który nie wchłania się do organizmu a powoduje zwiększenie nawodnienia masy kałowej i pomaga na zaparcia. Ja to mam ogromny problem z zaparciami w ciazy
Mama1raz
Oo dzięki za polecajkeNa problemy z zaparciami polecam dicopeg można brać w ciąży tylko trzeba regularnie, np 2 razy dziennie a jak wróci do normy to jeden raz dziennie. To taki proszek który nie wchłania się do organizmu a powoduje zwiększenie nawodnienia masy kałowej i pomaga na zaparcia. Ja to mam ogromny problem z zaparciami w ciazy
Mama1raz
Już myślałam , że dodałam dwa razy odpowiedź jak zobaczyłam począteko dzieki za polecajke. Ja w poprzedniej ciąży leciałam na lactuloziestraszne zaparcia miałam...
Tinulka
Moderator
Ja dziś całkiem dobrze.Jak tam czujecie się dzisiaj dziewczynki ? Ja mam załamke , mój narzeczony wyjechał na 2,5 msc … remont w mieszkaniu i jakoś mam takiego doła . Niedobrze mi praktycznie cały czas , wody nie umiem pić . Brzuch jak balon, zaczął mi się problem w toalecie . Wy jak się czujecie ?
Z takich dobrych wiadomości wg OM zaczęłam dzisiaj 9 tydzjakoś dalej nie dochodzi do mnie , że jestem w ciąży .
Mdłości powrócili że zdwojoną siłą, ta ciąża mnie wykończy w żadnej z poprzednich tak nie miałam.
Standardowo jestem bardzo zmęczona.
Brak apetytu, mam babcia ochotę a jak to zrobię to już mi chęć przechodzi( sałatki nie jadłam, w tak za mną chodziła)
Dużo pije i najbardziej mi smakuje herbata z cytryną.
Drętwieją mi nadgarstki i dokuczają skurcze łydek
Jutro przez jeździsz do nas znajomi z dziećmi. Będzie wesoło.
M
Misia914
Gość
Chyba powoli mogę się z Wami żegnać, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Wczoraj od rana pobolewał mnie brzuch, coś jak kłucie w jajniku, koło południa na papierze zobaczyłam brązowy śluz... Dostałam zastrzyk progesteronu domięśniowo (nie polecam, bardzo boli) i polecenie zwiększenia progesteronu dopochwowo z 1x1 do 2x1. Wieczorem było nawet ok, ale od rana znowu czuję podbrzusze, a od kilku godzin zaczęła pojawiać się krew - póki co tylko na papierze i mała kropeczka na wkładce, ale czuję, że to początek końca
reklama
Ja to zależy od dnia.. jednego jest wszystko ok bez dolegliwości, za to kolejnego już dokuczają mdłości, brak apetytu, albo głód i tak w kółko, a z zaparciami mam problem od początku ciąży i ratuje się naturalnymi sposobami jak suszone śliwki, suszone morele, kefir, maślanka i jakoś dają radę. Też mam problem z piciem wody, trochę się zmuszam, ale często nie mam siły w siebie wlewać bo czuje się pełna i nie wchodzi..Jak tam czujecie się dzisiaj dziewczynki ? Ja mam załamke , mój narzeczony wyjechał na 2,5 msc … remont w mieszkaniu i jakoś mam takiego doła . Niedobrze mi praktycznie cały czas , wody nie umiem pić . Brzuch jak balon, zaczął mi się problem w toalecie . Wy jak się czujecie ?
Współczuję tyle czasu sama i z remontem na głowie, ale jak trzeba to się wszystko ogarnie, 3 mam kciuki, żeby chociaż wszystko sprawnie szło!