reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A na tym usg widac gdzies tego krwiaka?on jest gdzies kolo dziecka czy krwiaki sa na sciankach?przeciez duzo kobiet ma krwiaki i sie wchlaniaja
Dokladnie! Ja mialam krwiaka 4 dni i część sie wchłonęla a część oprożniła, wiec nie denerwuj się, odpocznij i jak pieknie napisała @Chichuni - Dorota Ty bądź od tych dobrych myśli 😘!
Ja poszłabym na konsultację do innego lekarza priv, wyszukaj na znany lekarz kogos z dobrymi opiniami! 😊

Ja już po wizycie, lekarz mnie zbadał i stwierdził że wszystko jest dobrze, nie miałam usg ale pobrał mi cytologię i zbadał więc stwierdził że czuję że dzidziuś urósł od ostatniej wizyty w sensie sądzę że chodzi o macicę ze czuję że się powiększyła ale powiedział że czuć i to bardzo więc się cieszę czekam teraz na usg za 4 tygodnie i kolejna wizytę ważne że teraz stwierdził że wszystko jest wporzadku 😉

Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.
Trzymam za wasze ciąże kciuki!
Przykro mi. Szkoda! Ale próbujcie, łatwiej się zachodzi! Nie rezygnuj i jak będziesz w czerwcowych napisz nam tez tu, ze jesteś 2 miesiące tylko później 🤗

Mnie wczoraj jak wracalismy z Londynu to sie zachcialo takiego ziemniaka duzo pieczonego i sie go rozkraja i mozna tam dac ser,maselko itd nawet myslalam zeby takie ziemniaki zwykle ugotowac w skorce i ze zmietana lub sosem czosnkowym zjesc...w sumie tak coraz bardziej teraz o tym mysle...bosz

Ja już po wizycie, lekarz mnie zbadał i stwierdził że wszystko jest dobrze, nie miałam usg ale pobrał mi cytologię i zbadał więc stwierdził że czuję że dzidziuś urósł od ostatniej wizyty w sensie sądzę że chodzi o macicę ze czuję że się powiększyła ale powiedział że czuć i to bardzo więc się cieszę czekam teraz na usg za 4 tygodnie i kolejna wizytę ważne że teraz stwierdził że wszystko jest wporzadku 😉
Super a powiedz mi on cie po brzuchu smyral?tez bym chciala wyczuc

reklama
Do góry