reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
ja tez dzis 7 tydzień 😊 a otoczki wokół brodawek juz od kilku dni zauwazylam ze sa powiekszone, wogole mam obolałe piersi i takie nabrzmiale.
Dziewczyny macie jakis sposob na sennosc? Od dwoch dni jestem taka senna przez cały dzień ze spie na stojąco i juz mnie to drazni bo nic mi sie nie chce przez to😔🤔
Sposób jest taki że trzeba się zdrzemnąć :D

Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.
Trzymam za wasze ciąże kciuki!
Życzę Ci aby wszystko szło po Twojej myśli 😘 Jesteś bardzo dzielna ❤️ Ściskam Cię mocno 🤗

Hej, ja już po wizycie, serduszko pięknie bije 🥰 całe 3 cm bąbla, z OM wychodzi 9+6 a z usg 10+0 . Pani doktor stwierdziła że mam też ognisko ablacji o wymiarach 15na 10 mm i mogę poronic 😭 Zobacz załącznik 1175130
Pieknie Dziecie❤ rośnie ! Gratulacje, wez co lekarz to pomysł! Jedna mi mowi brac luteine druga będziemy kończyć z progesteronem!
Dorota będziesz rodzić z nami na wiosnę! ❤

Ja niestety żegnam się z wami, tak jak przypuszczałam serduszko się nie pojawiło, okazało się nawet że schował się drugi pęcherzyk ciążowy, więc byłam w ciąży bliźniaczej. Nie poddaje się, znajdę przyczynę moich dwóch niepowodzeń i liczę że zagoszczę w grupie czerwcowych mam 2021.

Przykro mi :(

Powiedziała że to krwiak jak zapytałam co to znaczy...
Dziwne, bo ja jedynie, co znalazlam na ten temat, to arytmia 🤔
Wiele dziewczyn miało tu krwiaki i ciąże się rozwijają. Ale mi kiedyś lekarz jeden powiedzial, w maju podczas poronienia, że lekarz jest od złych myśli dlatego, że to on walczy o nasze zdrowie i musi szukać przyczyny. A ja jestem od tego by być dobrej myśli i myśleć pozytywnie. Dlatego też tą złotą myśl zostawiam też Tobie i bierz przykład. Ja się wtedy panicznie bałam drugiej pozamacicznej i dzięki właśnie swojej wierze i pozytywnymi myślami okazało się, ze tym razem był jeden zarodek, nie trafilam na stół.
Glowa do góry, nasze fasolki są dużo silniejsze niż myślimy! Będzie dobrze ❤
Okropnie mi przykro! Ale podziwiam Twoją determinację! Wszystkiego najlepszego, milion przytulasów ❤

reklama
Ojej przytulam mocno:(;(

Do góry