reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie:-):-):-):-):-):-):-),

Sto lat, sto lat niech żyją, żyją NAM!!!
Niech cudownie się rozwijają, grzecznie bawią i swoich Rodzicieli doceniają - a kto?? Nataszka i Gucio!!!

Dla Mamuś (Marzeny i malinki również wszystkiego NAJNAJNAJlepszego!!!

życzy aga_k_m i Jagodziana

dla Nataszki:

2po9w8m.jpg

dla Gucia:
23tihcp.jpg

reklama
kurcze - w tym tygodniu raczej sobie z Wami nie posiedze (wieczorami) :-:)-:)-( - ciągle coś... wczoraj siedzialam przy projekcie kolegi (którego namówiłam na moje studia, i .... musi go oddac w niedzielę, a problem polega na tym, że On jest w Wa-wie i cieżko przez telefon mu wszystko wytłumaczyć, a aż taką frajerką nie jestem abym cały projekt sama odwaliła i przesłała gotowca (o NIE!!!)).

Dzisiaj czeka mnie skanowanie tabel i norm - bo biedak nawet podstaw nie ma, co z czym - i ciagle się pyta skąd się to wzielo??? (ma mój projekt z przed 3 lat:dry::sorry2:)

Mój wczorajszy humorek z lekka się poprawił - trzeba było się z nim przespać... :happy2::happy2::happy2:

No i ogólnie z nami juz prawie wszystko ok - Jaga poci mi się w nocy na maxa (ale to dobra oznaka). Antybiotyku do dnia dzisiejszego nie podalam - lecimy dalej na Nurofenie.

zaraz polece nadrobić Waszą twórczość :-p:-p:-p ale póki co Jaga wzywa...

Tsarino - mi tez sie bardzo spodobał ten torcik w kropki - nawet mam juz go zapisanego w moich obrazach... ale wyprzedziłaś mnie:-p:-p:-p

T
Nie marudze już na ten temat...lece poczytać co pisałyście wieczorkiem,no i po kawusie;-)
Pisz ile się da, nigdy nie powiemy że marudzisz a może razem wpadniemy na jakiś pomysł :tak:

Roxy,Monia
,Kasiu, Aga, Tsarina Bardzo dziękujemy :tak:
Monika Spanko do 9 ??? zazdroszczę a w nocy Tomuś się budził ???

Dzień dobry:dry:
WSZYSTKIEGO,NAJ,NAJ DLA NATASZY(I MARZENKI) ORAZ GUSTAWA(I MALINKI) BUZIAK OD CIOTKI.
Tikanisku-Oczywiscie,że Cie pamiętamy.Teraz kiedy i ja mam koszmarne noce to tym częściej o Tobie myślę.Tak bym chciała żeby oni już zaczęli te nocki przesypiać.W dzień niech sobie marudzą ile chcą ale w nocy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My dzisiaj poszliśmy spać o czwartej bo Filip miał atak siniał cały a do tego jeszcze zaczął wymiotować.Poszły trzy komplety pościeli w naszym łóżku i dwa w jego.
Ręce mi juz opadają.Lekarka po wczorajszym badaniu stwierdziła,że gardło ma czyste tylko jest zasmarkany.No ale z czego ten kaszel:szok::szok::szok: a akurat z nosa ani kropla kataru nie wypływa.Nawet jak porządnie zalejemy nochal to nie jesteśmy w stanie niczego odciągnąć.
Tsarina-Piękny ten tort w grochy:-)
Aga k_m-Jak się czuje Jagodzia?

Dzień dobry:dry:
My dzisiaj poszliśmy spać o czwartej bo Filip miał atak siniał cały a do tego jeszcze zaczął wymiotować.Poszły trzy komplety pościeli w naszym łóżku i dwa w jego.
Ręce mi juz opadają.Lekarka po wczorajszym badaniu stwierdziła,że gardło ma czyste tylko jest zasmarkany.No ale z czego ten kaszel:szok::szok::szok: a akurat z nosa ani kropla kataru nie wypływa.Nawet jak porządnie zalejemy nochal to nie jesteśmy w stanie niczego odciągnąć.
Dziękujemy za życzenia.
Boże Mmatysia ależ miałaś noc :szok::szok::szok:współczuję bardzo !!!! Dużo zdrówka do Fifiego no i sił dla Ciebie :sorry2:

reklama
nadrobiłam, i:

Moniq - życzę Ci pełnej mobilizacji przedegzaminowej:tak::-), oby wszystko szybciutko wchodziło Ci do główki, i żebyś osiągneła zadowalającą Cię ocenę - czyli bez "5" nawet tu nie wracaj:-D:-D:-D!!!

mamomatysia - My czujemy się dobrze. Nie wyłazimy z domku. Ograniczam dostęp mojej Sis i jej M do nas (chociaz jego jelitówka mogłaby się na mnie przenieść)

Ale moja droga - jak przeczytalam co Twój M wyprawia... to normalnie ścięło mnie z nóg - SZOK - toż to robot nie czlowiek:szok:!!! Życzę Ci wytrwałości i mega dużego pokładu sił, no i oby Fifi spasował troszeczkę.

Współczuję Ci dzisiejszej nocki - bidulka:-:)-:)-( I biedny Fifi...:-:)-:)-:)-(

a tu taki torcik dla Ciebie - brakuje na nim członu - "mama-"
xojiqf.jpg

to tak na poprawę humorku :tak::-):-):-):-)

Tikanis - głuptasku - PAMIĘTAMY O TOBIE:tak::-)!!! I Tobie również życzę wielkiej wytrwałości i dużooo siły przy Kubuśku:tak::tak::tak:. Rozumiem, że nocki bez zmian...:dry:

Do góry