reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

reklama
a ja dzisiaj śmigam z Alanem na pierwszy spacer - nie ma co się kisić w domu jak na dworze tak ciepło, trzeba wykorzystać pogodę maksymalnie :-) pójdziemy po Adriana do szkoły :-)

ps. Kasia nie pisz o mnie na innych wątkach, ok?

Ostatnia edycja:
nie za szybko na spacer? z tego co mi się wydaje to na sr Pani Ania mówiła że najwcześniej 2-3 tyg po porodzie, ale w sumie to rzeczywiście fajna pogoda...
a napisałam o tobie, bo tam informujemy się o dziewczynach które udzielały się na wątku, urodziły i dały znać na innym wątku:) nie myślałam że to coś złego

za 2-3 tygodnie to może być już deszczowo i chłodno, 30 minutowy spacer na pewno nie zaszkodzi.....ze szpitala przecież też trzeba jakoś dostać się do domu i przejść z dzieckiem do samochodu.

Hej Dziewczyny!
Piszę dopiero teraz bo nie miałam internetu,właśnie podłączyli w końcu!
Oczywiście urodziłam już 16 września Kubusia 3840 i 57cm :-)
Niestety musiałam urodzić przez CC bo wody odeszły,a rozwarcie małe,dwa dni rodziłam,doszło do 9cm,ale Mały dalej twardo siedział! Także można powiedzieć,że zaliczyłam i taki i taki poród!]
Maluszek zdrowy,dostał 10 pkt.
Powoli docieramy się;-)

Hej Dziewczyny!
Piszę dopiero teraz bo nie miałam internetu,właśnie podłączyli w końcu!
Oczywiście urodziłam już 16 września Kubusia 3840 i 57cm :-)
Niestety musiałam urodzić przez CC bo wody odeszły,a rozwarcie małe,dwa dni rodziłam,doszło do 9cm,ale Mały dalej twardo siedział! Także można powiedzieć,że zaliczyłam i taki i taki poród!]
Maluszek zdrowy,dostał 10 pkt.
Powoli docieramy się;-)
to się bidulko namęczyłaś......
ale gratuluję
i cieszę się że już wszystko dobrze i masz swoje szczęście przy sobie
mam nadzieje że już doszłaś do siebie po porodzie
życzę wszystkiego dobrego...

isabell gratuluję! troszkę mnie dziwi, że lekarze tak długo czekali z CC, raczej nie powinni. Ale dobrze, ze wszystko jest ok i Maluszek zdrowy :-) opisz jak było na porodówce i gdzie rodziłaś?

marcynda no jak zobaczyłam zdjęcie Twojego Leosia to jestem pełna podziwu - chłopaczek ładnych rozmiarów....chyba poród SN nie wchodziłby nawet w grę ;-) śliczny chłopczyk :tak:

dzisiaj była u mnie położna....nawała pokarmowa opanowana :tak: cycujemy na maxa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć

ja się pojawiam co jakiś czas :-) jak Alan śpi to mam chwilę dla siebie lub śpię razem z nim :-) . Ostatnio kiepsko ze mną było bo 3 dni gorączka prawie 40 stopni plus dreszcze /takie uroki cycowania :szok:, organizm osłabiony na maxa ale to mija na szczęście/. Jutro kolejna wizyta Pani Ani, zdjęcie szwów i ważenie Młodego - zobaczymy ile przybrał na wadze.

A teraz szukam jakiejś fajnej karuzelki do łóżeczka z pilotem i kompletnie nie wiem na co się zdecydować :eek:

na taką z pilotem

http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-karuzelka-rainforest-kubusp-i1836771008.html

czy taką....ale ta nie ma pilota

http://allegro.pl/karuzela-klasyczna-tiny-love-gratisy-kurier-10zl-i1833694427.html

czy taką z pilotem

http://allegro.pl/karuzela-wyspa-marzen-tiny-love-gratisy-new-2011-i1840729823.html

zwariować można :szok::-D

Ostatnia edycja:
Do góry