reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

reklama
a ja dzisiaj śmigam z Alanem na pierwszy spacer - nie ma co się kisić w domu jak na dworze tak ciepło, trzeba wykorzystać pogodę maksymalnie :-) pójdziemy po Adriana do szkoły :-)

ps. Kasia nie pisz o mnie na innych wątkach, ok?

Ostatnia edycja:
nie za szybko na spacer? z tego co mi się wydaje to na sr Pani Ania mówiła że najwcześniej 2-3 tyg po porodzie, ale w sumie to rzeczywiście fajna pogoda...
a napisałam o tobie, bo tam informujemy się o dziewczynach które udzielały się na wątku, urodziły i dały znać na innym wątku:) nie myślałam że to coś złego

za 2-3 tygodnie to może być już deszczowo i chłodno, 30 minutowy spacer na pewno nie zaszkodzi.....ze szpitala przecież też trzeba jakoś dostać się do domu i przejść z dzieckiem do samochodu.

Hej Dziewczyny!
Piszę dopiero teraz bo nie miałam internetu,właśnie podłączyli w końcu!
Oczywiście urodziłam już 16 września Kubusia 3840 i 57cm :-)
Niestety musiałam urodzić przez CC bo wody odeszły,a rozwarcie małe,dwa dni rodziłam,doszło do 9cm,ale Mały dalej twardo siedział! Także można powiedzieć,że zaliczyłam i taki i taki poród!]
Maluszek zdrowy,dostał 10 pkt.
Powoli docieramy się;-)

Hej Dziewczyny!
Piszę dopiero teraz bo nie miałam internetu,właśnie podłączyli w końcu!
Oczywiście urodziłam już 16 września Kubusia 3840 i 57cm :-)
Niestety musiałam urodzić przez CC bo wody odeszły,a rozwarcie małe,dwa dni rodziłam,doszło do 9cm,ale Mały dalej twardo siedział! Także można powiedzieć,że zaliczyłam i taki i taki poród!]
Maluszek zdrowy,dostał 10 pkt.
Powoli docieramy się;-)
to się bidulko namęczyłaś......
ale gratuluję
i cieszę się że już wszystko dobrze i masz swoje szczęście przy sobie
mam nadzieje że już doszłaś do siebie po porodzie
życzę wszystkiego dobrego...

isabell gratuluję! troszkę mnie dziwi, że lekarze tak długo czekali z CC, raczej nie powinni. Ale dobrze, ze wszystko jest ok i Maluszek zdrowy :-) opisz jak było na porodówce i gdzie rodziłaś?

marcynda no jak zobaczyłam zdjęcie Twojego Leosia to jestem pełna podziwu - chłopaczek ładnych rozmiarów....chyba poród SN nie wchodziłby nawet w grę ;-) śliczny chłopczyk :tak:

dzisiaj była u mnie położna....nawała pokarmowa opanowana :tak: cycujemy na maxa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć

ja się pojawiam co jakiś czas :-) jak Alan śpi to mam chwilę dla siebie lub śpię razem z nim :-) . Ostatnio kiepsko ze mną było bo 3 dni gorączka prawie 40 stopni plus dreszcze /takie uroki cycowania :szok:, organizm osłabiony na maxa ale to mija na szczęście/. Jutro kolejna wizyta Pani Ani, zdjęcie szwów i ważenie Młodego - zobaczymy ile przybrał na wadze.

A teraz szukam jakiejś fajnej karuzelki do łóżeczka z pilotem i kompletnie nie wiem na co się zdecydować :eek:

na taką z pilotem

http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-karuzelka-rainforest-kubusp-i1836771008.html

czy taką....ale ta nie ma pilota

http://allegro.pl/karuzela-klasyczna-tiny-love-gratisy-kurier-10zl-i1833694427.html

czy taką z pilotem

http://allegro.pl/karuzela-wyspa-marzen-tiny-love-gratisy-new-2011-i1840729823.html

zwariować można :szok::-D

Ostatnia edycja:
Do góry