reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Srega, to się naprzeżywałaś!!!! Strasznie współczuję! Dobrze, że najgorsze za Wami i teraz może Mateuszek będzie pogodniejszy, bo pamiętam, jak pisałaś, że jest marudny, więc może to była wina tego wirusa! Trzymam kciuki, by jak najszybciej doszedł do siebie! No i super, że Twojaj mama przyjedzie! :-) Zawsze będzie Ci raźniej!!!!

reklama
Kurcze dziewczyny strasznie dawno mnie nie było.Zawsze czasu brak.Moja chodzi a raczej biega za rączkę drze się jak syrena głowa mi pęka.Na dole ma jedynki a na górze 2-kę i jedynkę dość nietypowo.Mam nadzieję, że zacznie nareszcie sama chodzić, a az drugiej strony przeraża mnie co to będzie...życzę zdrówka wszystkim chorowitkom...Moja ma ostatnio jak tutaj mówią, katar w oczach i jak zawsze nosek przytkany.za dwa m-ce wracamy do kraju to pójde do normalnego pediatry może się wyjaśni co z tym noskiem ja podejrzewam alergie na mleko...zobaczymy
Pzdrawiam wszystkie mamy i tatusiów

Kurcze dziewczyny strasznie dawno mnie nie było.Zawsze czasu brak.Moja chodzi a raczej biega za rączkę drze się jak syrena głowa mi pęka.Na dole ma jedynki a na górze 2-kę i jedynkę dość nietypowo.Mam nadzieję, że zacznie nareszcie sama chodzić, a az drugiej strony przeraża mnie co to będzie...życzę zdrówka wszystkim chorowitkom...Moja ma ostatnio jak tutaj mówią, katar w oczach i jak zawsze nosek przytkany.za dwa m-ce wracamy do kraju to pójde do normalnego pediatry może się wyjaśni co z tym noskiem ja podejrzewam alergie na mleko...zobaczymy
Pzdrawiam wszystkie mamy i tatusiów
Hej Kannah witaj po przerwie
hehe Kannah widze, ze tez trafilas na jakiegos/jakas fatalna lekarke. Ja jutro mojej tej z mutua daje ostatania szanse..jak nie to zmieniam..ale w naszym ASLu nie ma nigoko bardziej sensownego..Jedyny plus tej ze mam ja niedaleko i godziny calkiem znosne.

Majowa Mamo duzo zdrowka...kurcze akutrat na weekedn..tak to z tymi dziecmi bywa...zawsze choroby dopadaja w sonoty i niedziele grrrr

My wlasnie wrocilismy z kontroli od pediatry..jednak jest do zmiany...dlugo by pisac

Korzystajac ,ze jestem u niej ...chyba ostatni raz i Mateusz w calkiem dobrem formie zrobilysmy bilans
waga 9600g w pampersie i bodziaku (25-50 centyl)
(no comments .-))) to taka nowa technika wazenia :-))))))
dlugosc 76cm (25-50 centyl) i glowa 45 (centyl)

majowa mamo - zdrówka dla Olisia.
Nasmaruj go na noc pulmex baby - maść rozgrzewająca. Plecki, tors i stópki. Na to ciepłego pajaca i pilnuj, żeby się Oliś nie rozkopywał. Wcześniej wskazana jest dosyć ciepła kąpiel i ubieranie piżamki w cieple, żeby nie wystygł. Jak się dobrze wygrzeje to powinno być o niebo lepiej następnego dnia.
Ja jak tylko widzę, że Jaśkowi się zaszklą oczka i poczerwienieje nosek, to od razu ma akcję rozgrzewającą i następnego dnia nie ma śladu.
Wcześniej jak miał takie mega przeziębienie, to też męczyłam jego i siebie tylko fridą i maścią majerankową, a po kilku dniach kupiłam pulmex, dwie nocne rozgrzewki i młody był już prawie wyleczony, od tego czasu wyłapuję moment wcześniej i już smaruję.

reklama
Do góry