Srega, to się naprzeżywałaś!!!! Strasznie współczuję! Dobrze, że najgorsze za Wami i teraz może Mateuszek będzie pogodniejszy, bo pamiętam, jak pisałaś, że jest marudny, więc może to była wina tego wirusa! Trzymam kciuki, by jak najszybciej doszedł do siebie! No i super, że Twojaj mama przyjedzie! :-) Zawsze będzie Ci raźniej!!!!
reklama
Kannah
Aktywna w BB
Kurcze dziewczyny strasznie dawno mnie nie było.Zawsze czasu brak.Moja chodzi a raczej biega za rączkę drze się jak syrena głowa mi pęka.Na dole ma jedynki a na górze 2-kę i jedynkę dość nietypowo.Mam nadzieję, że zacznie nareszcie sama chodzić, a az drugiej strony przeraża mnie co to będzie...życzę zdrówka wszystkim chorowitkom...Moja ma ostatnio jak tutaj mówią, katar w oczach i jak zawsze nosek przytkany.za dwa m-ce wracamy do kraju to pójde do normalnego pediatry może się wyjaśni co z tym noskiem ja podejrzewam alergie na mleko...zobaczymy
Pzdrawiam wszystkie mamy i tatusiów
strega
Fanka BB :)
Hej Kannah witaj po przerwieKurcze dziewczyny strasznie dawno mnie nie było.Zawsze czasu brak.Moja chodzi a raczej biega za rączkę drze się jak syrena głowa mi pęka.Na dole ma jedynki a na górze 2-kę i jedynkę dość nietypowo.Mam nadzieję, że zacznie nareszcie sama chodzić, a az drugiej strony przeraża mnie co to będzie...życzę zdrówka wszystkim chorowitkom...Moja ma ostatnio jak tutaj mówią, katar w oczach i jak zawsze nosek przytkany.za dwa m-ce wracamy do kraju to pójde do normalnego pediatry może się wyjaśni co z tym noskiem ja podejrzewam alergie na mleko...zobaczymy
hehe Kannah widze, ze tez trafilas na jakiegos/jakas fatalna lekarke. Ja jutro mojej tej z mutua daje ostatania szanse..jak nie to zmieniam..ale w naszym ASLu nie ma nigoko bardziej sensownego..Jedyny plus tej ze mam ja niedaleko i godziny calkiem znosne.
Majowa_Mama
Dziecię mi się pochorowało Katar i straszny kaszel :-( Lecimy dzisiaj do lekarza.
strega
Majowa Mamo duzo zdrowka...kurcze akutrat na weekedn..tak to z tymi dziecmi bywa...zawsze choroby dopadaja w sonoty i niedziele grrrr
My wlasnie wrocilismy z kontroli od pediatry..jednak jest do zmiany...dlugo by pisac
Korzystajac ,ze jestem u niej ...chyba ostatni raz i Mateusz w calkiem dobrem formie zrobilysmy bilans
waga 9600g w pampersie i bodziaku (25-50 centyl)
(no comments .-))) to taka nowa technika wazenia :-))))))
dlugosc 76cm (25-50 centyl) i glowa 45 (centyl)
My wlasnie wrocilismy z kontroli od pediatry..jednak jest do zmiany...dlugo by pisac
Korzystajac ,ze jestem u niej ...chyba ostatni raz i Mateusz w calkiem dobrem formie zrobilysmy bilans
waga 9600g w pampersie i bodziaku (25-50 centyl)
(no comments .-))) to taka nowa technika wazenia :-))))))
dlugosc 76cm (25-50 centyl) i glowa 45 (centyl)
aguska24mir
mama Pawełka :)
majowa mamo zdrówka zycze dla dzidiusia
pawełek tez juz robi sam 10 kroczków i upada na tyłek
majowa mamo zdrówka zycze dla dzidiusia
Gratulacje Moja narazie tylko stoi sama bez trzymanki po czym również upada na tyłek ;P
Majowa_Mama
Maluch ma silne przeziębienie. Całe szczęście osłuchowo czysty. Poza tym ząbkuje i jest meeega marudą. Jak mnie w kaftanie nie wywiozą to cud będzie
lenkaa*
majowa mamo - zdrówka dla Olisia.
Nasmaruj go na noc pulmex baby - maść rozgrzewająca. Plecki, tors i stópki. Na to ciepłego pajaca i pilnuj, żeby się Oliś nie rozkopywał. Wcześniej wskazana jest dosyć ciepła kąpiel i ubieranie piżamki w cieple, żeby nie wystygł. Jak się dobrze wygrzeje to powinno być o niebo lepiej następnego dnia.
Ja jak tylko widzę, że Jaśkowi się zaszklą oczka i poczerwienieje nosek, to od razu ma akcję rozgrzewającą i następnego dnia nie ma śladu.
Wcześniej jak miał takie mega przeziębienie, to też męczyłam jego i siebie tylko fridą i maścią majerankową, a po kilku dniach kupiłam pulmex, dwie nocne rozgrzewki i młody był już prawie wyleczony, od tego czasu wyłapuję moment wcześniej i już smaruję.
Nasmaruj go na noc pulmex baby - maść rozgrzewająca. Plecki, tors i stópki. Na to ciepłego pajaca i pilnuj, żeby się Oliś nie rozkopywał. Wcześniej wskazana jest dosyć ciepła kąpiel i ubieranie piżamki w cieple, żeby nie wystygł. Jak się dobrze wygrzeje to powinno być o niebo lepiej następnego dnia.
Ja jak tylko widzę, że Jaśkowi się zaszklą oczka i poczerwienieje nosek, to od razu ma akcję rozgrzewającą i następnego dnia nie ma śladu.
Wcześniej jak miał takie mega przeziębienie, to też męczyłam jego i siebie tylko fridą i maścią majerankową, a po kilku dniach kupiłam pulmex, dwie nocne rozgrzewki i młody był już prawie wyleczony, od tego czasu wyłapuję moment wcześniej i już smaruję.
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Jak mój Nikoś był podziębiony to też pulmex stostowałam i wg zaleceń lekarza juvit multi 5kropel 2x dziennie