reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

zdrówka dla chorowitków!!!

Prezesina 10 600 bez pieluchy ale z kooopą czterodniówką na pokładzie więc uznaję, że 10,5 :p

I pani doktor stwierdziła, że oczko leci temu misiu.... Była już któraś z Was u okulisty z dzieckiem??

A moje dziecko jak jest śpiące albo czasem jak chce skończyć jakąś czynność i na przykład przejść do innego pokoju robi pa, pa... Ale kulturalny!!! :-)

reklama
Chrupcia: moja ma to samo (i chyba Lenka nataliak też) ale moja okulistka kazała się zgłosić jak mała skończy 1,5 roku, bo ponoć to normalne u takich maluchów.. gałka oczna jeszcze się normuje....

mój jak chce iść do jakiegoś konkretnego pokoju to robi takie jak by papa na drzwi, lub na spacer pokazuję na drzwi wyjściowe lub okno.

aha wiolan - nie gratulowałam górnej dwójeczki; gratki więc! super to wygląda !

mój wali łapskiem w drzwi i krzyczy dadadadadada
też zazezuje czasami
i waży 9600 w ubraniach
i urósł mi przez 2 tyg. jak nas w domu nie było, wróciliśmy i dosięga do rzeczy, do których wcześniej nie sięgał :/

Ostatnia edycja:
bylismy z okazji niedroznych kanalikow lzowych i okulistka powiedziala ze wszystko jest ok, kontrolnie z malym dzieckiem trzeba chodzic raz w roku.
taaak? a my nie byliśmy:/ muszę wydębic skierowanie (a trza do okulisty dziecięcego??) jak będziem na bilansie, bo ja trochę zezuje, to lepiej, żeby dziecko tego po matce nie odziedziczyło

dobrze, że piszecie... moja mama ma jechać w najbliższym czasie do swojej okulistki to może by zerkłą na Dorianka no chyba ze to ma byc jakis od dzieci??

reklama
Do góry