reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ku... piiiiiiiiii
wcielo mi posta calego. nie mam sily pisac jeszcze raz...napisze tylko swieta nadla w szpitalu. Od pt Mateusz ma Rota
dużo dużo zdrówka zyczę!!!!!
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Strega, trzymajcie się.
Wiolan, suuuuuuperrrr!!!!!! Dzielny Agaciorek
Wiolan, suuuuuuperrrr!!!!!! Dzielny Agaciorek
przed swiętami lekarz i jutro też wybieramy się do lekarza, min. wyjasnić dziwne zjawisko ostygnięcia dziecka do 33,2%
na pogotowiu mi powiedzieli, że to niemożliwe i termometr mam zepsuty, żadnego - proszę przyjechać z dzieckiem do szpitala hmmm
może jutro lekarka coś powie, może to reakcja na podanie antybiotyku?
Leon jakoś się trzyma, nawet spacery zaliczył na rowerku, a ja umieram, duszę się mimo różnych leków :/
na pogotowiu mi powiedzieli, że to niemożliwe i termometr mam zepsuty, żadnego - proszę przyjechać z dzieckiem do szpitala hmmm
może jutro lekarka coś powie, może to reakcja na podanie antybiotyku?
Leon jakoś się trzyma, nawet spacery zaliczył na rowerku, a ja umieram, duszę się mimo różnych leków :/
lenkaa*
Fanka BB :)
Jej jaki pomór wiosenny !!
Zdrówka dla Karolka, Nadii, Gabi, Mateuszka no i Leonsja. Nie ch Wam dzieciątka do zdrówka wracają, dziewczyny.
No i gratki dla Agatki (ale rym ), Jasiek chodzi tylko za rączkę, ale widzę, że nie ma parcia na chodzenie na dwóch kończynach. Idzie za rączkę a za jakiś czas dochodzi do wniosku, że on zna szybszy sposób przemieszczania się i sru na kolana i u celu jest w kilka sekund. Coś mnie się wydaje, że jeszcze poczekamy na samodzielne chodzenie
Zdrówka dla Karolka, Nadii, Gabi, Mateuszka no i Leonsja. Nie ch Wam dzieciątka do zdrówka wracają, dziewczyny.
No i gratki dla Agatki (ale rym ), Jasiek chodzi tylko za rączkę, ale widzę, że nie ma parcia na chodzenie na dwóch kończynach. Idzie za rączkę a za jakiś czas dochodzi do wniosku, że on zna szybszy sposób przemieszczania się i sru na kolana i u celu jest w kilka sekund. Coś mnie się wydaje, że jeszcze poczekamy na samodzielne chodzenie
gratki dla AgatkiAgata zaczeła dzisiaj chodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!
strega zdrowka dla Mateuszka i duzo sil dla Ciebie:*
pozostalym chorowitkom tez duuuzo zdrowka
Majowa_Mama
Fanka BB :)
to jeszcze takie marne chodzenie.. ale ze 2 metry sama przeszła... ćwiczy...
Gratulacje :-) U nas już chodzenie opanowane do perfekcji
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
u nas robi samodzie;lnie 3 kroki i klap na dupke ale to juz kwestia dni kiedy zacznie chodzi
wiolan gratki dla agatki
strega duzo zdrówka dla Mateuszka
czy wasze dziaci tez terz duzo pija moj mały przez cały dzien potrafi wypic około 1 litra picia nie liczac mleka ani zaupek same herbatki lub soczki
czy powinno mnie to niepokoic czy to normalne?
wiolan gratki dla agatki
strega duzo zdrówka dla Mateuszka
czy wasze dziaci tez terz duzo pija moj mały przez cały dzien potrafi wypic około 1 litra picia nie liczac mleka ani zaupek same herbatki lub soczki
czy powinno mnie to niepokoic czy to normalne?