reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
strega- zdrówka i duzo siły

Wiolan - gratulacje!!!!

Aga- nie znasz dnia ani godziny kiedy Tomek zacznie chodzić. Ja myslalam ze Agusia tez pozniej zacznie chodzic, a ona z dnia na dzien zaczela kombinowac z puszczaniem sie.

przed swiętami lekarz i jutro też wybieramy się do lekarza, min. wyjasnić dziwne zjawisko ostygnięcia dziecka do 33,2%
na pogotowiu mi powiedzieli, że to niemożliwe i termometr mam zepsuty, żadnego - proszę przyjechać z dzieckiem do szpitala hmmm
może jutro lekarka coś powie, może to reakcja na podanie antybiotyku?
Leon jakoś się trzyma, nawet spacery zaliczył na rowerku, a ja umieram, duszę się mimo różnych leków :/

Jej jaki pomór wiosenny !!
Zdrówka dla Karolka, Nadii, Gabi, Mateuszka no i Leonsja. Nie ch Wam dzieciątka do zdrówka wracają, dziewczyny.

No i gratki dla Agatki (ale rym;) ), Jasiek chodzi tylko za rączkę, ale widzę, że nie ma parcia na chodzenie na dwóch kończynach. Idzie za rączkę a za jakiś czas dochodzi do wniosku, że on zna szybszy sposób przemieszczania się i sru na kolana i u celu jest w kilka sekund. Coś mnie się wydaje, że jeszcze poczekamy na samodzielne chodzenie :tak:

reklama
u nas robi samodzie;lnie 3 kroki i klap na dupke ale to juz kwestia dni kiedy zacznie chodzi

wiolan gratki dla agatki

strega duzo zdrówka dla Mateuszka

czy wasze dziaci tez terz duzo pija moj mały przez cały dzien potrafi wypic około 1 litra picia nie liczac mleka ani zaupek same herbatki lub soczki
czy powinno mnie to niepokoic czy to normalne?

Do góry