reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Kupisz ale jest drogie, no i aptekarki mogą trochę nosem kręcić. A dlaczego chcesz bebilon kupować, Twój Maluszek ma skazę?
nie, nie ma skazy... hipp nam nie podpasował, a któraś z dziewczyn już mi wcześniej beblion poradziła. Wydawało mi się, że on normalnie na półkach w sklepach stoi, ale pewnie mi się coś pochrzaniło

reklama
nie, nie ma skazy... hipp nam nie podpasował, a któraś z dziewczyn już mi wcześniej beblion poradziła. Wydawało mi się, że on normalnie na półkach w sklepach stoi, ale pewnie mi się coś pochrzaniło

no bo stoi, o czym Wy wogóle rozprawiacie, w każdym markecie i w rossmanie, bebilon 1 i bebilon comfort

chyba, że o pepti chodzi to sorry (doczytałam dopiero)

Ostatnia edycja:

Bebilon można kupić normalnie w sklepie, natomiast Lenkaa pisała o Bebilonie Pepti (dla dzieci ze skazą) on jest na receptę :)

dziękuję dziewczyny.. moja skrzecząca żabka właśnie od godziny śpi... a o 20 musze jej antybiotyk podac i pewnie sie wybudzi... i o 4 rano... już mam stresa....
a może by jej razem z mlekiem podac?? któraś cos slyszała, żeby ceclor podawac albo nie z mlekiem?? sa jakies przeciwwskazania??

Nie torturuj Małego tym mlekiem, podobno baaaaardzo niedobre. Poza tym zmianę mleka powinnaś z lekarzem ustalić. Do kupienia w aptece jest delikatne mleko Nan Sensitive, powinno zasmakować. I naprawdę zrezygnuj z zakupu Petit.

reklama
jasne że jest!!! pewnie dziewczyna chodzi o bebilon pepti on jest na recepte ale ten zwykły jest oki w sklepie!!!! kup małe opakowanie około 18zł (my za puszke 800g placilmy 36.69zł)

Do góry