No właśnie, też jestem ciekawa, bo u mnie kolejna koszmarna noc. Pobódka o 1 i do 3 harce :/ potem od 7 już nie spała :/ dopiero teraz zasnęła, w wózku, bo łóżeczko w dupkę szczypie, nie uleży, tylko wspina się po szczebelkach, ehhhh.... koszmar
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Iza współczuję,u nas dokładnie to samo,najgorzej do pracy wstac rano po takich harcach :/.No właśnie, też jestem ciekawa, bo u mnie kolejna koszmarna noc. Pobódka o 1 i do 3 harce :/ potem od 7 już nie spała :/ dopiero teraz zasnęła, w wózku, bo łóżeczko w dupkę szczypie, nie uleży, tylko wspina się po szczebelkach, ehhhh.... koszmar
ewusek1203
Fanka BB :)
A ja dziś dałam Olkowi na noc tylko body z krótkim rękawkiem i spał jak aniołek :-)
DOODA
No i zalapalismy kolejny katarek,rodzice na urlopie,a dziecko chore
.Maly ma problemy ze spaniem,nie chce jesc,tylko placz i placz
.Mysle,ze ma to zwiazek z kolejnymi zabkami,mamy juz dwa i kolejne dwa widoczne.Mam nadzieje,ze maly szybko wyzdorowieje i jakos aktywnie spedzimy ten wolny czas.
DOODA
Nikodemie życzę Ci dużo zdrówka! A sio choróbsko!!!!
Dziękujemy Fredka !
moja Wiki sie troszke zaziebila :-(ma katarek i kaszelek w sumie kaszelek to czasem tylko leciutki bardziej katar ja meczy cieknie z noska jak z kranu chyba jakis wirus jest czy cos bo najpierw moj tata chory potem Wiki mój M i dzisiaj mnie juz cos w gardle drapie wrrrr
ale z Wiki obeszlo sie bez antybiotyku ma syropek wit C krople do noska ale jak mam jej dac lekarstwa to jest niezly wyczyn odpycha raczkami i kiwa glowa ze nie .musze sie niezle nameczyc zeby jej dac najgorzej syrop
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
reklama