reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Iwonko ja zawsze jeżdżę do cioci jak małej coś dolega, ale niestety ciocia przeziębiona i nie mogliśmy pojechać do niej :((((( no i poszła tu, by posłuchała czy coś się nie dzieje, a tu taka sytuacja ehhhhhhhhh
A do szkoły powinna się cofnąć, bo nawet nie wie jak 3 dniówka wygląda :(((( i tylko by szczepionki dziecku robiła i nic więcej.

reklama
jakaś masakra, współczuję deli - straszne, że taki lekarz jak z koziej d*** trąba tak się zjeżył na wieść, że malutką badał ktoś inny... ale to chyba właśnie dlatego, bo żaden specjalista nie weźmie tego tak do siebie unosząc się glupią dumą i sama nie wiem czym jeszcze...
to przerażające, ile dzieciaczków przewija się przez łapska takiej niedouczonej baby... ilu maluchom może zrobić krzywdę niedopatrzniem, niedokładnym zbadaniem itp., że już o wyssanej z palca diagnozie i leczeniu nie wspomnę...

a my dziś wieczorem śmigamy do alergologa; szyjka znów czerwona, plamki z rączek i nóżek nie schodzą:-(

Dziewczyny a czy ktorejs z was dzieciatko mialo problem z bioderkiem?ja zakladam pieluchy tetrowe na noc i wieksze pampersy na dzien i za tydz ide na kolejna wizyte i juz sie martwie ze nic sie nie poprawilo:-(

My nie mamy problemów, ale skąd te domysły, ze się nie poprawiło. Wiem, ze Aneczka Julkę pieluchowała podwójnie i przyniosło poprawę z tego co pamiętam.
A na oko nie da się stwierdzić czy z bioderkami dobrze czy źle. Na pewno jest dobrze, nie martw się.

No niestety lekarka do d*** nawet nie spojrzała na alergię Oliwii nigdy ;/. Na rehabilitacje nie chciała wysłać, bo mówiła że OK. Jakby nie ciocia to bym nic nie wiedziała. jedynie chodziłam tam, bo blisko i wypisywała skierowania jak jej powtórzyłam 3 razy, ze chce.
No ale po dzisiejszej wizycie postanowione zmiana przychodni.

My nie mamy problemów, ale skąd te domysły, ze się nie poprawiło. Wiem, ze Aneczka Julkę pieluchowała podwójnie i przyniosło poprawę z tego co pamiętam.
A na oko nie da się stwierdzić czy z bioderkami dobrze czy źle. Na pewno jest dobrze, nie martw się.

No niestety lekarka do d*** nawet nie spojrzała na alergię Oliwii nigdy ;/. Na rehabilitacje nie chciała wysłać, bo mówiła że OK. Jakby nie ciocia to bym nic nie wiedziała. jedynie chodziłam tam, bo blisko i wypisywała skierowania jak jej powtórzyłam 3 razy, ze chce.
No ale po dzisiejszej wizycie postanowione zmiana przychodni.

jak bedziesz zmieniała przychodnie,poszukaj opinii o niej i o lekarzach

ehhh.... z lekarzami to juz tak jest.... najlepszy taki z polecenia...

ja ciagle sie kloce z pania doktor na dyzurze (Jasiek uwielbia poczatki choroby jak nasza przychodnia nieczynna) ze dziecko nie ma celiakii tylko alergie na gluten... ja swoje ona swoje...

dzis bylysmy u logopedy ;-) Monia zadziwila wszystkich i.... bez problemu napila sie herbatki z butelki... a 2 tygodnie temu pol poradni slyszalo ze usilujemy Moni smoka do paszczy wsadzic :-)

mamy kolejne cwiczenia a nastepna wizyta za miesiac ;-):tak:

postepy robi ten moj wrzasqn - podroz do logopedy i z powrotem odbyla sie w blogiej ciszy :-) a po powrocie zasnela tak taszczylam ja na 4. pietro wiec wystawilam ja na balkon i spala 1,5 godziny! REKORD SWIATA :-D:-):-D

DELI- wspolczuje takiej niemilej wizyty u lekarza, nie dziwie sie ze sie zdenerwowalas
RUBI- ciesze sie ze Moni robi postepy:tak:
ANDARIEL- daj znac jak po wizycie u lekarza koniecznie
ja z Adasiem wczoraj bylam bo te czerwone miejsca z szyjki nie znikaly i wydalwalo mi sie ze zaczynaja brzydko pachniec, no i wedlug niej to z tego powodu ze ma tam ciagle zaslinione co moze byc prawda bo nie nadazam z oszuszeniem szyjki po slniotoku ciaglym,
dostalismy trzecia z kolei masc, jak doczytalam na ulotce: na pieluszkowe zapalenie skory:eek:
no zobaczymy

Rubi gratuluje :-)
Piwonia obok mnie jest jeszcze jedna przychodnia. lekarka jest na L4 która jest podobno do rany przyłóż, a 2 do d***, ale mam nadzieję, że szybko wróci..

reklama
Rubi gratuluje :-)
Piwonia obok mnie jest jeszcze jedna przychodnia. lekarka jest na L4 która jest podobno do rany przyłóż, a 2 do d***, ale mam nadzieję, że szybko wróci..

no to zyczę ci,żebyś już teraz znalazła super lekarkę,bo wiesz ciocia napewno poradzi,ale czasami tak jak teraz może nie domagać i co wtedy

Do góry