reklama
aneczka ;-) przy skazie ulewania dluzej sa... moj Jasiek ulewal do 8mz czyli do czasu az nie przeszedl na preparat mlekozastepczy - nie dostawal krowiego bialka - ulewania sie skonczyly ;-)
tez mnie to dobijalo bo non stop obheftana bylam...nawet w Boze Narodzenie mnie syn upiekszyl broszka od ramienia (z wlosami a jakze...) przed tyl bluzki i spodni no i jak....pachnialam :-(
tez mnie to dobijalo bo non stop obheftana bylam...nawet w Boze Narodzenie mnie syn upiekszyl broszka od ramienia (z wlosami a jakze...) przed tyl bluzki i spodni no i jak....pachnialam :-(
co do azs u nas nie miała zwiazku z dieta,mleko córa jadła,ale w mniejszych ilosciach
co do ulewania to do 6 miesiaca moze byc
my po wizycie i kurczaczek wazy 5200g i 63cm dostałysmy kropelki
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1349-FENICOL-plyn-40ml-2x20ml-.html
i z gorszych skierowanie do kardiologa z napisem Pilne
co do ulewania to do 6 miesiaca moze byc
my po wizycie i kurczaczek wazy 5200g i 63cm dostałysmy kropelki
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1349-FENICOL-plyn-40ml-2x20ml-.html
i z gorszych skierowanie do kardiologa z napisem Pilne
andariel
mama super dwójki :]
ojej, Piwonia, a doktorka na podstawie osłuchania zleciła to badanie?
ojej, Piwonia, a doktorka na podstawie osłuchania zleciła to badanie?
u nas od początku było podejrzenie i oprocz tego,że słychac duży szmer ,mała nam sinieje od czasu do czasu
Iwonko ale Jula też miała na szybko robione badanie bo było słychać szmery a to ten drożny otwór się okazał.
wiem pamietam,dlatego nie martwie sie az tak bardzo,a termin załatwiłam na 22 grudnia na 8 rano
ja juz to przerabiałam z dwoma corami,u starszej było tylko sinienie,a u młodszej była grubsza sprawa i jej leczenie tez dlużej trwało,ale obie wyszły bez wady
jeszcze ja mam wade serducha tylko,dlatego malutka tez moze miec i to kolejny powód do konsultacji
Ostatnia edycja:
Mewa29
mama Adama
no wlasnie sterydowa znow dostalam, niby male stezenie bo powiedziala ze jakby te czerwone placki powracaly to mam znow nia smarowacacha, Mewa, nie wiem jak lekarze u Ciebie do tego podchodzą, ale tutaj dr zabronił stosować maść sterydową u tak malutkiego dziecka; więc jeśli u Was też te zmiany nie są jakoś rozbabrane, sączące itp., tylko po prostu przesuszone i czerwone, miej to na uwadze
ma je tylko na szyi i pod kolankami
ale nie bede dziecka meczyc , zreszta dzis to lepiej wyglada- bede natluszczac
DZIEKI ANDARIEL
PIWONIA - napewno to nic powaznego ale sprawdzic trzeba
a co do ulewania to moj maluszek slina ulewa zabarwiona mlekiem
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Moja cebion multi dostaje podczas kąpieli, bo wtedy jest taka radocha, i nie zauważa co dostaje. Inaczej to wszystko było upaprane.
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
My dzis po pierwszym szczepieniu. Alex pokute ma dwie nozki ale byl dzielny. Podobno nie zapalkal. Ja musialam wyjsc bo jestem uczulona na igly heh. Jak widze to odrazu slabo mi sie robi a jak bym jeszcze zobaczyla jak go kuja to juz calkiem bym zemdlala Ale teraz chyba bola go nozki bo ma guzki w miejscu ukucia i bardzo marudny jest... Tak bardzo mi go szkoda. Nie wiem jak mam mu pomoc tymbardziej ze nawet cycus go nie uspokaja.
Piwonia napewno nic powaznego ale dobrze ze mozesz to sprawdzic. Ja tez mam wade serducha a mojego Alexa ANI RAZU nie badali. Nawet przed szczepionka nie zbadali.
Zreszta o USG bioderek czy jakich kolwiek badaniach moge pomarzyc bo tutaj jest nic nie potrzebne. To ze Alex uklada sie w rogala, oddycha nie raz jak przy astmie (u mojego meza w rodzinie kazdy ja ma) to dla nich nie jest wazne i twierdza ze to normalne. Bo po co marnowac czas i zbadac Ehhh nie pisze juz o tym bo tylko sie denerwuje niepotrzebnie
Piwonia napewno nic powaznego ale dobrze ze mozesz to sprawdzic. Ja tez mam wade serducha a mojego Alexa ANI RAZU nie badali. Nawet przed szczepionka nie zbadali.
Zreszta o USG bioderek czy jakich kolwiek badaniach moge pomarzyc bo tutaj jest nic nie potrzebne. To ze Alex uklada sie w rogala, oddycha nie raz jak przy astmie (u mojego meza w rodzinie kazdy ja ma) to dla nich nie jest wazne i twierdza ze to normalne. Bo po co marnowac czas i zbadac Ehhh nie pisze juz o tym bo tylko sie denerwuje niepotrzebnie