reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
U nas wystarczyła sól fizjologiczna, mieliśmy kropelki, ale nie wykupiłam, bo p. doktor powiedziała, że to jakby nie przeszło.

sezon na zaropiale oczka??? Moj Jasiek ma zapalenie spojowek - przemywanie rumiankiem nie pomoglo (3 dni walki), oczka tak zaklejone rano ze biedak nic nie widzial i wczoraj pojechalismy do okulisty.... mamy krople i w czwartek do kontroli jedziemy

a kolczyki.... ja jednak poczekam az bedzie wieksza :-) moja mama ma alergie na wszystko poza zlotem, Jasiek alergik...cho**ra wie co sie bedzie dzialo...

dziweczyny mam [ytanie-u nas przymrozek jakies -3 moze -4 dzisiaj czy jak z mala bede wychodzic to zakryc jej buzke jakas pieluszka??ostatnio jak sie nalykala chlodnego powietrza dostala katarku:sorry:i teraz nie wiem co zrobic??

azorku, ostatnio czytałam, że przy temperaturze poniżej zera a zwłaszcza jeśli do tego wieje, należy zakryć buźkę dziecka szaliczkiem (lub jeśli nie masz to pieluszką)

Ja niczym nie zakrywam tylko zaslaniam budke gondolki i wtedy nie ma prawa sie nalykac chlodnego powietrza. Tyle ze ja np. nie nosze dziecka na recach czy w nosidle na dworku, a jak go przenosze do samochodu to tez zaslaniam budke od fotelika a nie twarz

reklama
Dokladnie zgadzam sie z aneczka, zrobi sie wiologtny i nawet moze przymarznac. Nie mozesz zaslonic jej budki od gondolki?
kasiu nam juz girki wystaja z gondolki i w spacerowce jezdzimy:confused2:mam cieply spiworek ale mala sie wiecznie odkrywa jak ja opatule:sorry:i wlasciwie to sie zastanawiam jak zareaguje na pieluszke na twarzy:eek:a szczerze mowiac o szaliku nawt nie pomyslalam bo mnie zawsze robi sie wilgotny wiec chyba lepsza tetra?:eek:

Do góry