reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

a my dzis nawiedzilysmy kardiologa...

dziureczka w serduchu mniejsza ale nadal jest :-( :-( :-(
a mowili ze jak w listopadzie pojedziemy to bedzie juz OK...

teraz obiecuja ze na wizycie w marcu serduszko Moni bedzie juz calkiem zdrowe :-):tak:

oby....:tak::tak::tak:

reklama
aneczka :-) otwor owalny :tak::tak::tak:
a do tego jeszcze sa jakies problemy z zastawka ale tez ma "sie naprawic" do marca ;-)

aneczka :-) dzieki - w takim razie ja sie tez nie nastawiam i w marcu bedzie mi lzej :-) a jak dziury nie bedzie to sie mile rozczaruje ;-)

a powiedz mi jeszcze - tez Ci mowili ze dziecko nie powinno plakac???

aneczka :-) otwor owalny :tak::tak::tak:
a do tego jeszcze sa jakies problemy z zastawka ale tez ma "sie naprawic" do marca ;-)
Rubi z zastawka to ja mialam po urodzeniu-nie domyka sie i powoduje migotanie komor przedsionka czy jakos tak.potocznie zwane "szmery" w serduszku.ja to mam do tej pory-a mialm z tego niby wyrosnac.ale jesli to jest u Monisi to powiem ze w zaden sposob nie wplywa na moje zycie -samopoczucie,prace itp,itd:tak:

Amelka plakala mi dzisiaj ponad 2h:zawstydzona/y::-(nie chciala jesc(od12-18:szok:) i od 15.30 ryk ze az mnie glowa rozbolala.posmarowalam dziaselka-przysnela na 10 min a pozniej znowu piacha i wszystkie paluszki w buzce a jak dalam smoka to tak go wcinala ze odruchu wymiotnego dostala-przesuwa go sobie na lewa strone-chyba tam najbardziej dokucza:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja juz opadam z sil-nie wiem jak jej pomoc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no wlasnie mi radzono ten vibrucol ale tu raczej nie ma:-(a zanim mi z pl wysla to przy tutejszym strajku poczty dojdzie za 2 tyg jak nie dalej.wiec juz w pl kupie.jescze sprawdze ten nurofen dla niemowlat podobno skuteczniejszy niz paracetamol.zobaczymy:tak:

Ja gdzies czytałam ,ze ten vibrucol trzeba stosowac min. 10 dni żeby była widoczna poprawa .Ja go w domu mam ale jeszcze nie uzywałam więc nie wiem tylko mowie co czytałam:-)

reklama
no wlasnie mi radzono ten vibrucol ale tu raczej nie ma:-(a zanim mi z pl wysla to przy tutejszym strajku poczty dojdzie za 2 tyg jak nie dalej.wiec juz w pl kupie.jescze sprawdze ten nurofen dla niemowlat podobno skuteczniejszy niz paracetamol.zobaczymy:tak:
Skuteczniejszy, duzo skuteczniejszy. ja tylko uzywam nurofenu dla dzieci:tak:

Do góry