izabela...
Fanka BB :)
dziewczyny, macie przepis na syrop z cebuli???? jak go stosowałyście u naszych dzieciaczków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja cebulę kroję w kostkę, do tego dodaję też przeciśnięte przez praskę 2-3 ząbki czosnku i cukier. Układam warstwami - cebula i trochę czosnku, potem cukru tyle, żeby przykryło cebulę i tak dalej. Na górze daję cukier. Jak cebula jest pokrojona w kostkę to szybciej sok puszcza. Zamiast cukru możesz też użyć miodu. To już zależy od tego, czy dziecko nie ma alergii na miód.dziewczyny, macie przepis na syrop z cebuli???? jak go stosowałyście u naszych dzieciaczków?
Mnie też to nie smakuje, ale powiedz to mojemu Hubertowi Dla niego każdy syrop jest "mniam, mniam" Poza tym czosnek i miód są bardzo pomocne przy przeziębieniach. Walory smakowe i zapachowe pomijam;-)Kinia, ale z miodem i czosnkiem jest masakryczne w smaku.. wg mojej Natki (popieram ). Najlepiej smakuje sama cebula z cukrem