reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Karincia - zadzwon do swojej przychodni do punktu szczepien i tam Ci wszystko powiedza majac do wgladu karte szczepien Adrianka ;-)
u nas to teraz bardzo indywidualna sprawa bo dzieciaki choruja, szczepienia sie przesuwaja itp...

ja mam od 3.03. zaległe 6w1 i pneumokoki ale teraz jak Jan ma szkarlatyne to sie wstrzymam znow ze 2 tygodnie :-/

Majka już zaszczepiona na wszystko, teraz czeka nas bilans dwulatka i przy okazji chyba ją zaszczepię na meningokoki, tylko nadal się zastanawiam czy warto....

wiecie może o co pytają dzieci na takim bilansie? co każą im robić? te dwulatki oczywiście ;-)

Iza wczoraj była u nas moja koleżanka która studiuje medycyne i mówiła, ze ostatnio mieli jakies tam zajecia właśnie na temat szczepień i podobno coraz to wiecej ludzi w ogóle przestaje szczepić dzieciaki i już tworzą sie małe epidemie wiec nie wiadomo co to będzie nie długo....I powiedziała też że ona swoje dzieciaki bedzie na wszystko szczepic :-)
A mi powiedziała, żebym przed przedszkolem zaszczepiła młodą na pneumokoki i meningokoki koniecznie.
Choc i tak miałam tak w planach:-)

my mamy zaległe tylko ta ostatnią przypominająca 5w 1
pneumo i meningo na razie sobie daruje
moze jak pójdzie do przedszkola za kilka lat to wtedy ją zaszczepimy
starsze szczepiłam tylko na meningo

reklama
Do góry