reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

doczłapalam sie do przychodni.. Młody we wózku Rafcio go pchał, Alicja w drugim wózku a Angelinka szła biedna taka osowiała:-( ale oskrzela to jeszcze nie są wydzielina z nosa schodzi stąd ten paskudny mokry kaszel, dostałam dla jednej i drugiej antybiotyk ale mam jeszcze poczekać do jutra!! Alicji podam juz dzis wieczorem a Angelince się wstrzymam az mam strach isc do apteki!!!!

Alicja waży 9990:-) przez 4,5miesiąca przytyła 800gram... je za dziesiąciu, kupsko wali tez 2 razy dziennie hmmm chyba będzie podobna do taty:baffled:
ma 11 zębów:tak:

reklama
Nie wiem gdzie zadać to pytanie, więc zadam tu:

czy Wasze cieci ciągle biorą wszystko do buzi? Wiecie o co chodzi.

Zdrówka wszystkim robaczkom

Adrianek tez pcha wszystkie przedmioty do buzi :-D

A Dziewczyny (Mamy chłopców), powiedzcie jak z tymi napletkami u Was??
Adriankowi jeszcze nie zszedł i nie chce zejść :-(
Ma bardzo wąski napletek :confused:
Na początku lutego ide do lekarza to dostane receptę na tą maść sterydową a jak to nie pomoże to będzie potrzebny chirurg :sad::sad::sad:

Franiowa moja Amelka tak wszystko laduje w pysia:baffled: ona tak juz od dawna ma i nic sie nie zmienilo. wszystko co do lapki to do pyszczka pcha:dry: teraz np gryzie kocyk polarowy:sorry2:a tak to np ksiazki mam pogryzione,kredki zjadala,teraz mam te mate aqadoodle to ten pisak albo gryzie albo ssie wode z niego,wlasne rekawy i wogole wsio co pod lapke sie nawinie:szok: nawet nocnik oststnio obgryzala:baffled::sorry2:

Aga a niech pcha!!! poznaje przez to świat! nie martw sie takimi głupstewkami.... On jest taki Kochany... wierze w Was!!

Aluta ma schize i pcha sobie do buzi dłonie CAŁE!!!!!!!! ma odruch wymiotny i nie raz nie zdąże zareagować!! i strsznie ma przy tym ubaw....

Aga Zosia podobnie jak Amelka wsio do buzi wpycha, może kocyków nie gryzie , ale np. łyżkę do butów, opakowanie po płytach. Długopisy, kredki, ołówki, gumowe zabawki są na porządku dziennym.
Ostatnio to pannie nawet ciężko zwrócić uwagę, żeby wyjęła z buzi bo się drze odrazu, ale to od tych wyłażących trójek...matko nich one już wyjda i dadza nam spokój bo jest tragedia...

reklama
moja tez wszystko do buzi pcha,ale ja widze ze to przez zabki bo bardzo ma spuchniete dziąsła i masuje sobie chyba w ten sposób,bo jak nie ząbkuje tez pcha ale znacznie mniej ciągnie do tego

Do góry