reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
dzis moj odbierze wyniki popoludniu a jutro do lekarza:(
ale dzielna jest...ladnie dala sobie krew pobrac...bardzj pielegniarka byla przerazona:)
a siusiu tez ladnie mame posluchala...mowie zeby czekala az przykleje woreczek, po chwili jkej ledwo co przykleilam a ona piekny sik do wireczka:)

dzis moj odbierze wyniki popoludniu a jutro do lekarza:(
ale dzielna jest...ladnie dala sobie krew pobrac...bardzj pielegniarka byla przerazona:)
a siusiu tez ladnie mame posluchala...mowie zeby czekala az przykleje woreczek, po chwili jkej ledwo co przykleilam a ona piekny sik do wireczka:)

to masz szczęście z tym sikaniem, bo z moją to 3 dni walczę i nic.
trzymam kciuki za malutką o dobre wyniki.

dziewczyny a Wy jak robicie wyniki z tego siku to takie na worek łapiecie?i jest ok?

bo mi włansie lekarka kazała lepiej zeby do kubeczka ale meczyłam sie tydzien i w końcu skonczyło sie na woreczku - no i cos tam źle wyszło za duzo leukocytów co moze swiadczyc albo o jakiejs alergii albo o bakterii ale bakterie niby innym badaniem mamy wykluczone.

Basiu zdrówka dla Natki! Daj znać jak będziesz wiedzieć co i jak ;-)

Ja dawno temu brałam Juli mocz do badania - robiłam tak, że wyparzałam nocnik i przelewałam z niego do kubeczka - siuśki wyszły pierwsza klasa więc niczym się nie zanieczyściło - w ogóle to ten sposób lekarka nam poleciła!

ja musze jeszcze na posiew ale to juz gorzej...zamiast do kubeczka sikla do miski:(
a Nati jest taka mala ze jak naklejam woreczek to nawet pupe jej on pokrywa,,,wiec dzis zamiast siku mialam zlotko w woreczku:/
ale w poniedzialek bedziemy probowac:)

a mojej małej coś brzydkiego się pojawiło na pisi - od jakiegoś czasu zaczęło być czerwone, ale nie jakieś rozognione, tylko nieco bardziej czerwone od reszty ciałka; ostatnio robi sie to coraz intensywniejsze, tuż przy samej cewce i na wargach, reszta blada; odparzenie to nie jest na 100%, bo mała siuśka do nocnika przecież, rzadko ma mokrą pieluszkę; może to azs się tam teraz uaktywniło, ale i tak nie wiem co z tym robić? może warto by zrobić jakis posiew moczu by wykluczyć ewentualna bakterię, co myślicie? tak czy siak musze to pokazac lek. na najbliszej wizycie, bo jak tylko mala ma gołą pupkę to od razu chce sie tam drapać, czyli że odczuwa dyskomfort w związku z tym;

reklama
Do góry