FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Kasiu, gdy urodził się Franula i po jakiś 3 tygodniach przechodził swój pierwszy kryzys, siadłam w domu do komputera po powrocie ze szpitala i wklepałam w google "wcześniaki". Wyskoczyła mi strona BB o wcześniakach. Tam zaczęłam pisac o małym. Potrzebowałam po prostu wsparcia psychicznego. Na inne fora się nie zapuszczałam z braku czasu. Niedawno dopiero w watku o Vojcie zgadałam się Rubi, wspomniała o dzieciach sierpniowych i tak tu trafiłam. W tym roku faktycznie już "po ptokach", ale w przyszłym na pewno podam namiar na 1% dla Frania Dziękuję
Musze się też dowiedziec w fundacji czy możliwe jest finansowanie faktur np z roku 2010 jesli środki wpłyną na konto dopiero w 2011. Jesli by była taka możliwość, to moglibyśmy wziąc kredyt w tym roku na synagis (jeśli w tym roku bedzie za mało kasy na koncie fundacji) i ewentualnie refinansować w przyszłym roku. Trochę to skomplikowane, ale mam nadzieje, że wiecie, co mam na myśli Najważniejsze, żeby synagis podawać w pierwszych dwóch latach życia. W tym roku krasnal dostał 6 dawek, ale na 3 ostatnie dawki załapał się z programu rządowego. Więcej na to nie mamy szans.
Musze się też dowiedziec w fundacji czy możliwe jest finansowanie faktur np z roku 2010 jesli środki wpłyną na konto dopiero w 2011. Jesli by była taka możliwość, to moglibyśmy wziąc kredyt w tym roku na synagis (jeśli w tym roku bedzie za mało kasy na koncie fundacji) i ewentualnie refinansować w przyszłym roku. Trochę to skomplikowane, ale mam nadzieje, że wiecie, co mam na myśli Najważniejsze, żeby synagis podawać w pierwszych dwóch latach życia. W tym roku krasnal dostał 6 dawek, ale na 3 ostatnie dawki załapał się z programu rządowego. Więcej na to nie mamy szans.