reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

dzięki Piwonia, tylko że nigdy wcześniej po buraku nie miała aż tak ciemnej kupy, a ta jest prawie czarna... no nic, zobaczymy jak kolejne, może niepotrzebnie panikę sieję;)

reklama
dzięki Piwonia, tylko że nigdy wcześniej po buraku nie miała aż tak ciemnej kupy, a ta jest prawie czarna... no nic, zobaczymy jak kolejne, może niepotrzebnie panikę sieję;)

moja tez bierze te witaminki i nigdy sie to nie zdarzyło,ale jak zje buraczka lub jagody to własnie taki objaw jest

Potwierdzam. kupa po cebionie i wit D jest taka jak zawsze. Po buraczku czarniejsza.
Choć u nas ostatnio czarne bobki były po surowym jabłku.

śmy byłyśmy u dermatologa ;-)

skóra wygląda fatalnie więc...

- odstawiamy zyrtec i zastępujemy go fenistilem (3 x 6 kropli)
- dostaliśmy receptę na robioną maść z hydrokortyzonem :-/ do stosowania na zmienę z alantanem plus...

kontrola za 2 tygodnie....

Oj Rubi współczuje, a czy wiadomo z czego to się robi Moni? Trzymam kciuki by tym razem pomogło

reklama
oj biedna Monia...a co własciwie dermatolog stwierdził, że co to jest??
u nas tamte zmiany zeszły ale wyskakują co jakiś czas drobne nowe, z tego co czytam i czytam to mi to teraz wyglądają na azs....i wysnułam nową teorię....właściwie to nie wiem na ile to realne wiec może któraś mnie uświadomi czy to możliwe....
a więc...Zośka ma azs, wyskakują jej suche plamy, które swędzą, wiec dziecko się drapie, rozdrapujac rany dostają sie do nich bakterie i powstaje łzs....
czy to w ogóle możliwe??

Do góry