reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

dzięki Piwonia, tylko że nigdy wcześniej po buraku nie miała aż tak ciemnej kupy, a ta jest prawie czarna... no nic, zobaczymy jak kolejne, może niepotrzebnie panikę sieję;)

reklama
dzięki Piwonia, tylko że nigdy wcześniej po buraku nie miała aż tak ciemnej kupy, a ta jest prawie czarna... no nic, zobaczymy jak kolejne, może niepotrzebnie panikę sieję;)

moja tez bierze te witaminki i nigdy sie to nie zdarzyło,ale jak zje buraczka lub jagody to własnie taki objaw jest

Potwierdzam. kupa po cebionie i wit D jest taka jak zawsze. Po buraczku czarniejsza.
Choć u nas ostatnio czarne bobki były po surowym jabłku.

śmy byłyśmy u dermatologa ;-)

skóra wygląda fatalnie więc...

- odstawiamy zyrtec i zastępujemy go fenistilem (3 x 6 kropli)
- dostaliśmy receptę na robioną maść z hydrokortyzonem :-/ do stosowania na zmienę z alantanem plus...

kontrola za 2 tygodnie....

Oj Rubi współczuje, a czy wiadomo z czego to się robi Moni? Trzymam kciuki by tym razem pomogło

reklama
oj biedna Monia...a co własciwie dermatolog stwierdził, że co to jest??
u nas tamte zmiany zeszły ale wyskakują co jakiś czas drobne nowe, z tego co czytam i czytam to mi to teraz wyglądają na azs....i wysnułam nową teorię....właściwie to nie wiem na ile to realne wiec może któraś mnie uświadomi czy to możliwe....
a więc...Zośka ma azs, wyskakują jej suche plamy, które swędzą, wiec dziecko się drapie, rozdrapujac rany dostają sie do nich bakterie i powstaje łzs....
czy to w ogóle możliwe??

Do góry