reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Efe gratuluje:tak: juz chyba tylko moja taki szczypior zostala:eek:

Aneczka masz takie szerokie posty to nie wszystkie slowa widac bo reklama z prawej zaslania:sorry:

reklama
Mola moja Nati tez chudzielec. Powtarzam się,ale Nati wazy 6100,a wzrost:63cm. Wiec szału nie ma!! Ale mówia,ze rozwija sie ok,wiec...nie martwie sie na zapas..choć nie powiem,ze jestem szczęsliwa,ze tak mało jej przybywa. Od dziś podaje jej ten Sinlac bo to podobno tez dla takich chudzinek dobre. Moze po tym jej przybędzie:). Nie chce z niej oczywiście pączka w maśle zrobić,ale troszke niech jej będzie więcej...:):)

Kurcze ale jestem zła, w niedziele wybralismy sie do znajomych- mają małą 8 miesięczna córeczke,oczywiście umawialiśmy się wcześniej, byłam przekonana że mała jest zdrowa, gdy dopijaliśmy kawe, znajoma przyznała że jej córca ma od rana rozwolnienie- podejrzewała że od budyniu który jej dała dzien wcześniej.Byłam rozczarowana że nie powiedziała mi wcześniej. Dzis dzwonie zapytać o małą i okazało się ze jest w szpitalu, a rozpoznano Zapalenie płuc!!!
a ja cała w nerwach o moja kruszynke teraz, Kali do tej pory nie zachorowała, mam nadzieje, że nie zachoruje, jak narazie nic jej nie jest, zachowuje sie normalnie, jak myslicie jeśli miałaby sie zarazić to mialaby juz objawy ?

niepoważnaąmasz koleżanke,a na objawy trzeba czekaćod 2 do 3 dni,bo jeśli miała infekcje wywołanawirusem to najszybciej sie zarazą i wykluwa

js zakwaszam od poczatku podając 2 razy po 5 kropelek

Taj, ja czytałam,że witaminę C podajesz, ale chciałam powiedzieć,że furagin wypłukuje ją z organizmu. Mojej koleżanki syn ma to samo i męczą się też z tym nieszczęsnym wysokim ph.

Magda - dzieci od 1-6 lat 6-7 kropel na dobę:)

myśmy były dzisiaj na ostatniej żółtaczce. Teraz spokój do jesieni. Pitocha poszła na rekord - 9300 . Wzrost nie wiem ale ciuchy na 74 są jej dobre. Jak tak dalej pójdzie to ona na roczek ze 20kg bedzie ważyła.

Aneczka ja tylko Twoje posty mam w szerszej ramce a reszte normalnie:eek: i tutaj napisalam bo akurat na tym watku pasek reklam Google przykryl mi kawalek Twojego posta:eek:
To rzeczywiscie slabo Ci przybrala Julcia:-(

My dzisiaj bylysmy na badaniach. Mala tak strasznie wyla przy pobieraniu krwi ze bylam bliska rozplakaniu sie razem z nia. Byl taki ryk ze mi sie normalnie nogi trzesly ze stresu:-( A babsko oczywiscie nie moglo trafic w zylke i jej jezdzila ta igla pod skora na grzbiecie dloni:no::wściekła/y: A prosilam zeby lepiej z palca pobrala to mnie zapewniala ze pobieranie z zyly mniej stresujace jest dla dziecka:crazy: Caly dzien byla placzliwa okropnie i niespokojna przez to i nie mogla zasnac. Wyniki moczu sa ok ale z krwi niestety wyszedl poziom zelaza za niski:-( hemoglobina i inne wskazniki w normie wiec to nie anemia ale zelaza nie przyswaja z posilkow. Przez niski poziom zelaza apetytu brak i jest odpowiedz czemu musze wszystko jej wciskac:confused2: Dostalysmy zelazo, kwas foliowy i jakies enzymy a za miesiac powtorka badan. Poza tym musimy zmienic diete i troche zmodyfikowac pory karmienia, koniec ze sloiczkami, od jutra bede sama gotowac. Lekarka dala mi kilka fajnych przepisow to w wolnej chwili napisze na odpowiednim watku. Generalnie troche mnie ten poziom zelaza zdolowal ale z drugiej strony staram sie do tego podejsc tak ze zawsze moglo byc gorzej czyli np anemia.

reklama
Do góry