reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
mnie tez fryzjerka przed tym ostrzegała nawet odradziła nakładanie farby zeby ich nie oslabiac dodatkowo, ja nie karmie ale tez zauwazyłam ze zaczeło wiecej wypadac bo przez cala ciaze to mi prawie wcale nie wypadały
łykaj witaminy dla karmiacych mam i zapytaj lekarki czy mozna łykac cos jeszcze w stylu Skrzypowity :tak:

Dziewczyny mające problemy z rozstępami polecam wam krem z Vichy, jest rewelacyjny. Ja całą ciążę używałam AA i w 9 miesiącu zrobiły mi się rozstępy na całym brzuch, po porodzie wyglądało to tak fatalnie że nawet lekarka jak to zobaczyła to się przeraziła bo powiedziała że mi jakieś naczynka popękały pod skórą, miałam szeroki ciemno czerwone szramy na brzuchu szerokości nawet do 0,5 cm. Koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowolona bo już zrobiły się blade i naprawdę widać efekty nawet mój misiek się śmieje że mu słoneczko znika. Wydatek nie mały bo ok 90 zł ale naprawdę warto :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jak się ten krem nazywa? bo ja teraz zakupiłam vichy lipometric :tak:

Dziewczyny wyczytałam gdzieś w necie że kręceniem hula hopem daje super wyniki jeżeli chodzi o talię. Co wy o tym myślicie? Chyba sobie kupię takie kółko :-)

Ollcia napiszę ci wszystko co jest napisane na przodzie tubki ok " ACTION INTEGRALE VERGETURES Prevention+ correction "
"COMPLETE ACTION ANTI-STRETCH MARK CREAM"

reklama
Dziewczyny mające problemy z rozstępami polecam wam krem z Vichy, jest rewelacyjny. Ja całą ciążę używałam AA i w 9 miesiącu zrobiły mi się rozstępy na całym brzuch, po porodzie wyglądało to tak fatalnie że nawet lekarka jak to zobaczyła to się przeraziła bo powiedziała że mi jakieś naczynka popękały pod skórą, miałam szeroki ciemno czerwone szramy na brzuchu szerokości nawet do 0,5 cm. Koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowolona bo już zrobiły się blade i naprawdę widać efekty nawet mój misiek się śmieje że mu słoneczko znika. Wydatek nie mały bo ok 90 zł ale naprawdę warto :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A można ten krem stosować w trakcie karmienia piersią?

A ja dziś odebrałam wyniki badań i się okazało ze mam anemię :-(

Muszę porobić jeszcze dodatkowe badania.
Jeszcze tego mi brakowało:crazy:

Mam nadzieję, że szybko uzupełnisz braki.

Dziewczyny wyczytałam gdzieś w necie że kręceniem hula hopem daje super wyniki jeżeli chodzi o talię. Co wy o tym myślicie? Chyba sobie kupię takie kółko :-)

Hula hop jest rewelacyjne:-D no i kosztuje grosze:tak:

Do góry