Myszqa
Fanka BB :)
Agacia to normalne. Właśnie około 3 miesiąca po porodzie niektórym kobietką wypadają włosy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mające problemy z rozstępami polecam wam krem z Vichy, jest rewelacyjny. Ja całą ciążę używałam AA i w 9 miesiącu zrobiły mi się rozstępy na całym brzuch, po porodzie wyglądało to tak fatalnie że nawet lekarka jak to zobaczyła to się przeraziła bo powiedziała że mi jakieś naczynka popękały pod skórą, miałam szeroki ciemno czerwone szramy na brzuchu szerokości nawet do 0,5 cm. Koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowolona bo już zrobiły się blade i naprawdę widać efekty nawet mój misiek się śmieje że mu słoneczko znika. Wydatek nie mały bo ok 90 zł ale naprawdę warto
A ja dziś odebrałam wyniki badań i się okazało ze mam anemię :-(
Muszę porobić jeszcze dodatkowe badania.
Jeszcze tego mi brakowało
Dziewczyny mające problemy z rozstępami polecam wam krem z Vichy, jest rewelacyjny. Ja całą ciążę używałam AA i w 9 miesiącu zrobiły mi się rozstępy na całym brzuch, po porodzie wyglądało to tak fatalnie że nawet lekarka jak to zobaczyła to się przeraziła bo powiedziała że mi jakieś naczynka popękały pod skórą, miałam szeroki ciemno czerwone szramy na brzuchu szerokości nawet do 0,5 cm. Koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowolona bo już zrobiły się blade i naprawdę widać efekty nawet mój misiek się śmieje że mu słoneczko znika. Wydatek nie mały bo ok 90 zł ale naprawdę warto
A ja dziś odebrałam wyniki badań i się okazało ze mam anemię :-(
Muszę porobić jeszcze dodatkowe badania.
Jeszcze tego mi brakowało
Dziewczyny wyczytałam gdzieś w necie że kręceniem hula hopem daje super wyniki jeżeli chodzi o talię. Co wy o tym myślicie? Chyba sobie kupię takie kółko :-)