reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

marzycielka twardzielka z Ciebie...ja to Cie widzę na poligonie....;-)gdyby nie to moje serce to też bym szalała....

reklama
Dziewczyny czy jest wśród Was jakaś kosmetyczka??;-)
Znajoma proponuje mi zabieg mikrodermabrazjii aby odświeżyć cerę i po mału zacząć ścierać plamki , jakie powstały mi na czole podczas ciąży, ale jakoś nie mam przekonania czy mogę sobie na to pozwolić juz teraz.. Co Wy na to? Któraś z Was robiła już kiedys coś takiego?

Dziewczyny czy jest wśród Was jakaś kosmetyczka??;-)
Znajoma proponuje mi zabieg mikrodermabrazjii aby odświeżyć cerę i po mału zacząć ścierać plamki , jakie powstały mi na czole podczas ciąży, ale jakoś nie mam przekonania czy mogę sobie na to pozwolić juz teraz.. Co Wy na to? Któraś z Was robiła już kiedys coś takiego?
Znalazłam na jakimś forum wypowiedź kosmetyczki na ten temat....cyt...
"tak oczywiście kobiety w ciązy jak najbardziej moga ten zabieg wykonywać.jest jak najbardziej bezpieczny. Polega on na złuszczeniu wierzchnich warstw naskórka.zbieg ten działa odświeżająco, poprawia nawilżenie skóry a także świetnie w bardzo minimalnym stopniu wygładza zmarszczki. uważam że każda kobieta powinna sobie taki zabieg zrobić chociażby zamiast czyszczenia. raz na 2 miesiące"

Całe szczęście ja nigdy nie farbowałam włosów wiec nie mam tego problemu:-p

Marzycielka 600 brzuszków to ja może bym zrobiła,ale przez cały miesiąc:laugh2: A biegać niestety nie mogę....I wcale mi z tym nie jest źle

Ja od podstawówki uprawiam sport. Najpierw biegałam w Klubie sportowym potem trenowałam kick - boxing.
Przed ciążą kilka miesięcy sobie odpuściłam ale po ciąży wracam do intensywnego treningu bo brakuje mi go już bardzo..:tak:

reklama
Do góry