Ja jeszcze do niedawna używałam chicco.....jak do tej pory nie mam żadnego rozstępu...choć brzuszek pokaźny...przez ostatnie kilka tygodni nic nie używałam z racji zaleceń lekarza co do mojego uczulenia na witaminy i wysypki której przez to dostałam(nie wolno jej niczym smarować)...na szczęście wysypka ustąpiła i od tygodnia znowu używam i jestem bardzo zadowolona :-)
reklama
Witajcie.Jestem w 6 miesiącu i nie zauważyłam ani jednego rozstępu-poza piersiami-znacie może jakiś dobry kosmetyk na rozstępy, bo do tej pory smarowałam się zwykłą oliwką i narazie jestem zadowolona, ale chchiałabym zakupić jakiś dobry krem dla kobiet w ciąży i najlepiej już wypróbowany:-)
Paola, ja na razie tez nie mam żadnego rozstępu i mam nadzieje że tak zostanie
Ja używam kremu Musteli...i jestem z niego bardzo zadowolona...jedyny minus to cena
Ale kupiłam sobie te kosmetyk firmy palmers...wszystkie moje kleżanki które sa albo były w USA są bardzo z niego zodowolona i ja do nich dołączyłam....
Załączniki
KANKIYA
Fanka BB :)
Paola krem mustelli i palmer'sa możesz kupić na allegro- tam chyba najtaniej albo w aptece
BALSAM na ROZSTĘPY / PALMERS / oryginał z USA (433615679) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA KREM P/ROZSTĘPOM DUOPACK 2x125ml+20ml!!!! (432821482) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA krem pdw.p/ rozstępom + 10ml GRATIS! (434319622) - Aukcje internetowe Allegro
BALSAM na ROZSTĘPY / PALMERS / oryginał z USA (433615679) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA KREM P/ROZSTĘPOM DUOPACK 2x125ml+20ml!!!! (432821482) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA krem pdw.p/ rozstępom + 10ml GRATIS! (434319622) - Aukcje internetowe Allegro
Madzienka a gdzie moge kupić ten np.Musteli? W drogerii, aptece?Cena nie gra roli, oby był skuteczny:-)
Paola możesz kupić w aptece...ja kupiłam w aptece internetowej..był tańszy(licząc produkt+koszty przesyłki) niż w zwyklej aptece...
Dokładnie nazywa się Podwójnie działający krem przeciw rozstępom
mia_
ja na poczatku ciazy używałam oliwki, ale niestety mnie teraz uczula więc przestałam, obecnie na rozstepy stosuje krem gerbera, na razie na brzuchu i piersiach nie mam rozstepów, wyskoczyło mi pare na pupie ale to przed używaniem tego kremu
pytia
Witajcie.Jestem w 6 miesiącu i nie zauważyłam ani jednego rozstępu-poza piersiami-znacie może jakiś dobry kosmetyk na rozstępy, bo do tej pory smarowałam się zwykłą oliwką i narazie jestem zadowolona, ale chchiałabym zakupić jakiś dobry krem dla kobiet w ciąży i najlepiej już wypróbowany:-)
U mnie sprawdza się Mustela
reklama
czesc mam pytanie z serii "zabobony czy fakty?" -czy mozna farbowac włosy w czasie ciązy? jedni twierdzą, ze przez włosy moze przedostac sie chemia do krwioobiegu, inni twierdzą, ze przebywanie w tym zapachu jest niewskazane.
chciałabym odnowic swoje pasemka, bo mam je juz tylko na dolnej polowie głowy:-(ale nie wiem, czy mozna - wytrzymałam juz pol roku, ale patrzec na siebie juz nie mogę co Wy na to?
chciałabym odnowic swoje pasemka, bo mam je juz tylko na dolnej polowie głowy:-(ale nie wiem, czy mozna - wytrzymałam juz pol roku, ale patrzec na siebie juz nie mogę co Wy na to?