reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

A Ty wiesz jak ja się zdziwiłam? Pokazuję w niedzielę siostrze zdjęcia jak dziewczynki się bawiły i czegoś mi kurde brakuje. Dopiero po jakimś czasie zajarzyłam że przecież były tam też zdjęcia z Tobą;-)
hihihi-hahaha
Zapominajko a Ty czemu się nie chwalisz?;-):tak::-)
no wlasnie, ty jestes rekordzistka na bb

kokusiu ale Ty tez chyba bylas na diecie:nerd:

no kokusia tez juz laska

reklama
kokusiu ale Ty tez chyba bylas na diecie:nerd:

Pyciolku ja cały czas jestem na dietce. Tylko co 10 dni wolno mi sobie zrobić 1-3 dni przerwy

hihihi-hahaha

no wlasnie, ty jestes rekordzistka na bb

no kokusia tez juz laska

A tam zaraz laska. Sama wiesz że mi jeszcze daleko. No i z Was trzech to ja narazie mam najmniej na koncie bo tylko 13,5 kg na minusie

Kokusiu a na jakiej diecie jesteś?
jeśli dla ciebie 13.5 to mało to spoko:-D

Pyciolku ja jestem na tej TURBO co kiedyś Ollcia przesyłała.
Nie no ja nie mówię że 13,5 to mało tylko w porównaniu z dziewczynami to i tak blado wypada bo jeszcze nawet nie jestem na półmetku do celu który sobie ustaliłam

hehehehe
No schudłam już sporo, ale teraz jakoś tempo zwolniło:(
I bez takiej ekscytacji jak na początku.
To normalne że po jakimś czasie tempo spada. Organizm się musi przyzwyczaić. U nas na forum diety dziewczyny poradziły kiedyś że jak waga wolniej zaczyna spadać albo jest zastój to najlepiej zmierzyć sobie obwody bo zazwyczaj tak jest że jak kg stoją to spada w cm.

Kokusia, mamusia, zapominajko gratuluję utraty wagi ...
Ja też schudłam - 3 kg :-D ... kokusia ja to blado przy Was wyglądam :-D
Ale ja nie stosuje żadnej diety.

reklama
Do góry