reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

niestety u mnie też jest tak z tymi piersiami:-( sa takie miekkie i tekko obwisłe:-( mam tylko nadzieje ze rozmiar zostanie taki jak przed ciąza czyli B...

reklama
(już dawno nie karmię) Chetnie bym się zamieniła z tobą:tak: Ja mam D/E Wkurza mnie to bo pod biustem mam mniej75/80 i zawsze nie mogę znaleźć stanika. I w dodatku po karmieniu obwisłe się robią :szok::szok::szok: więc "TU" przyznaję rację... Jednak wolałabym malutkie.
D/E?? Ja mam G i czekam aż się zmniejszą z utęsknieniem.

mamusie cycusiowe jak tam Wasze cycory, bo moje masakra:szok:może nie tyle co rozstępy co takie wiotkie się zrobiły:zawstydzona/y: no i maleją z dnia na dzień,choć dalej karmię(raczej tylko w nocy a w dzień to tak na sportowo) słyszałam ,że po karmieniu maleją o rozmiar, więc z B zrobi mi się A i do tego wiszącę:szok::-D:-D:-:)-:)-( słyszałam,że prysznic na przemian ciepłą i zimną wodą coś pomaga,ale nie mogę długo wytrzymać tego zabiegu i nie zawsze pamiętam a efektów też nima:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ehhh może jakieś cudne specyfiki macie:-p:-p??

Ja przed ciążą miałam miseczkę B, na początku karmienia miałam D, teraz od jakiegoś czasu karmię tylko w nocy i to też nie zawsze, widzę że pokarmu mam coraz mniej, w tej chwili mam miseczkę C, a stan piersi też mógłby być troszkę lepszy :zawstydzona/y::sorry2: też zrobily się wiotkie. Co do rozmiaru to mojej mamie po ciąży został rozmiar większy niż przed ciążą, więc chyba nie ma zasady że zawsze będą mniejsze.

Ja miałam takie małe B i tak mi zostało bo w ciąży mi niewiele biust urósł. Może jeszcze mi spadnie troszkę jak schudnę.:-)

Ale ja zawsze miałam mały biust. Tylko troszkę stracił na sprężystości :baffled: mimo że nie karmiłam. :tak:no ale cóś za cóś :-p

Cholewcia - laski - stanęło mi na 68kg i drgnąć nie chce:-D (waga oczywiście). Choć przyznam się że mało ostatnio ćwiczyłam. I od dziś rana wzięłam się za ćwiczenia, żeby pogonić tą tuszę "dziadoską";-) A wieczorem zamierzam pójść na basen.
Zauważyłam, że po kilku razach na basenie (1-2 razy w tygodniu chodzę) zawsze coś waga się do przodu ruszała.
Ale to pewnie też dlatego - że kciuków nie trzymacie :shocked2: - albo coś za słabo :-D:-D:-D

reklama
Do góry