kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
o no to mi się z Marzycielką pokręciło ale pozostałe dziewczyny z mojej listy są napewno młodsze od WasMARZYCIELKA jest starsza od nas bo juz skonczyla 22 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o no to mi się z Marzycielką pokręciło ale pozostałe dziewczyny z mojej listy są napewno młodsze od WasMARZYCIELKA jest starsza od nas bo juz skonczyla 22 lata
kokusia ma jakas swoja liste
agentka jakas czy co?a ja nic o tym nie wiem:----D
mamy szpiega na bbcoz to za lista???? reszta dziewczyn po ile ma?
jaka waga ,wzrost,numer buta i stanika?
nie pytałaś to Ci nie mówiłamkokusia ma jakas swoja liste
agentka jakas czy co?a ja nic o tym nie wiem:----D
no i jeszcze wiele innych ściśle tajnych informacji więc bójcie się;-)coz to za lista???? reszta dziewczyn po ile ma?
jaka waga ,wzrost,numer buta i stanika?
nie pytałaś to Ci nie mówiłam
no i jeszcze wiele innych ściśle tajnych informacji więc bójcie się;-)
no może nie będzie tak zle;-)
teraz to pewnie wieksza czesc grudniowek w ogole nie bedzie sie udzielala ze strachu
szybka jesteś nie chciałam się chwalićno i jak na porzśądnego szpiga przystało wyczaiłam właśnie że Edee ma nowe gg
a widziszwywiad nie próżnuje;-)szybka jesteś nie chciałam się chwalić